Gönderen Konu: AKYA ÇANTA,AYAKKABI,KIYAFET  (Okunma sayısı 1377 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
AKYA ÇANTA,AYAKKABI,KIYAFET
« : 30 Kasım 2011, 19:34:52 »
ÖNCELİKLE YARIŞMA KURALLARINI YA DA HEDİYELERİNİ BEĞENMEYEN VAR İSE EN BAŞTA YARIŞMAYA KATILMASIN LÜTFEN.ÇEKİLİŞ SONUNDA GEREKSİZ YORUMLARA SAYFAMDA HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ BU YARIŞMADA DA YER YOKTUR.
yarışmamız kısaca şöyle; herkes kendine hazırlayacağım yarışma albümlerinden dilediği bir fotografı seçecek.(seçilen resim hediye verilecek ürün değildir!! alt kısımda hediye listesi mevcuttur.hediye albümü de ayrıca albümler kısmında mevcut.)ve ismini fotografın altına yazacak bu benim radımadır diyerek benden onay bekleyecek eğer başkası tarafından daha önce seçilmedi ise resim o kişinin olacak ve o kişi seçtiği resimi benim sayfamda EN AZ 30 kişiye beğendirirse 1 çekiliş hakkı,60 kişiye beğendirirse (beğendirilen kişiler kendi arkadaş listelerinizden olsun lütfen tek tek resimlerin altına şu resimdeyim beni de beğenini yazmayın sürekli bu şeikilde hareket edenler yarışma dışı kalacaktır)2 çekiliş hakkı gibi her 30 kişide çekilişte isminin yazılması 1 fazla artacaktır..herkesin bir resim seçme hakkı var bunu unutmayın ltf.ayrıca eğer daha önce sayfamızı beğenmedi iseniz sayfamızı beğenmeniz,seçtiğiniz resmi ve kampanyamı kendi duvarınızda bir defalık paylaşmanız gerekiyor.paylaşımda bulunmayanlara çekiliş hakkı tanınmayacaktır.Yarışma sadece Türkiye'yi kapsamaktadır.yarışma 29KASIM SAAT 14:00 DE BAŞLAYACAKTIR VE 8 ARALIK PERŞEMBE SAAT 14:00'TE BİTECEKTİR. bitişten sonra 1 SAAT içinde listeler hazırlanıp notlar bölümüne eklenecektir.oradan kotrol etmeniz gerekiyor.. bir sorun olursa BU SÜREÇTE LİSTEYE GÖZ ATARAK GÜZEL İLETİŞİME GEÇTİĞİNİZ TAKDİRDE  tkr kontrolleri yapılacaktır.ÇÖZÜM BULUNACAKTIR.GÜZEL İLETİŞİM ŞARTIMIZ ESASTIR.
ÇEKİLİŞİMİZ HER ZAMANKİ GİBİ VİDEO İLE OLACAKTIR.SONUÇLAR 8 ARALIK GECESİ SAAT 22:00 SULARINDA AÇIKLANACAKTIR.YARIŞMA BİLİNCİNİ BİLEN,GÜZEL İLETİŞİME SAHİP HERKES YARIŞMAMIZA DAVETLİDİR.HEDİYELERİN GÖNDERİMinDE KARGO SİZLERE AİTTİR SADEECE 5-7 TL ARASI :)
HEDİYELERİMİZ ;
1-1 ADET ZİNCİRLİ KAHVE ÇANTA(3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE KARGOLANIR.)
2- 1 ADET LV  ÇANTA(3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE KARGOLANIR)
3-1 ADET SİYAH SAAT(3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE KARGOLANIR)
4-1 ADET KAHVE TONU SAAT (3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE KARGOLANIR)
5-1 ADET LV DESEN EŞARP   (3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE KARGOLANIR)
6-1 ADET BROŞ,YÜZÜK TK.(KUĞULU) (3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE KARGOLANIR)
7-1 ADET BROŞ,KÜPE TK.(BAYKUŞLU)(3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE KARGOLANIR)
8-2 ADET KÜPE(ÇİÇEKLİ)(3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE TESLİMDİR)
9-1 KİŞİYE 2 ADET SWEATSHIRT(3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE KARGOLANIR)
10-1 KİŞİYE MAVİ LV DESEN ŞAL(3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE KARGOLANIR)
11-1 KİŞİYE 30TL DEĞERİNDE İNDİRİM ÇEKİ (30TL LIK İNDİRİM DÜŞÜLDÜKTEN SONRA KALAN ÖDEME DİREKT HESABA HAVALE YAPILMALIDIR İNDİRİM ÇEKLİ ÜRÜNLERDE KAPIDA ÖDEME YOKTUR.)BU HAKKI kıyafet albümü hariç HER ALBÜMDE KULLANABİLİRSİNİZ.
12-1 KİŞİYE 20TL DEĞERİNDE İNDİRİM ÇEKİ (BU HAKKI  KIYAFET ALBÜMÜ HARİÇ HER ALBÜMDE KULLANABİLİRSİNİZ)20TL LIK İNDİRİM DÜŞÜLDÜKTEN SONRA KALAN ÖDEME DİREKT HESABA HAVALE YAPILMALIDIR İNDİRİM ÇEKLİ ÜRÜNLERDE KAPIDA ÖDEME YOKTUR.)
13-1 KİŞİYE 15TL DEĞERİNDE İNDİRİM ÇEKİ (BU HAKKI KIYAFET ALBÜMÜ HARİÇ HER ALBÜMDE KULLANABİLİRSİNİZ)15TL LIK İNDİRİM DÜŞÜLDÜKTEN SONRA KALAN ÖDEME DİREKT HESABA HAVALE YAPILMALIDIR İNDİRİM ÇEKLİ ÜRÜNLERDE KAPIDA ÖDEME YOKTUR.)
14-1 KİŞİYE 10TL DEĞERİNDE İNDİRİM ÇEKİ (BU HAKKI HER ALBÜMDE KULLANABİLİRSİNİZ)15TL LIK İNDİRİM DÜŞÜLDÜKTEN SONRA KALAN ÖDEME DİREKT HESABA HAVALE YAPILMALIDIR İNDİRİM ÇEKLİ ÜRÜNLERDE KAPIDA ÖDEME YOKTUR.)
TOPLAM 14 KİŞİYE HEDİYE SİZLERİ BEKLİYOR:) ÇEKİLİŞTE ÜRÜN YA DA İNDİRİM  KAZANANLAR İÇİN EN SON ÜRÜN ALIMI İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇME TARİHİ 20 ARALIK TARİHİ OLACAKTIR.BU TARİHTEN SONRA HAKKINIZI KAYBEDECEKSİNİZ.KAZANANLAR DETAYLI ADRES VE TEL NOLARINI Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin a mail atmalıdır.
HERKESİN BİR ŞANSI VARDIR.AYNI İSİM 2 KEZ ÇIKARSA 1 ÜRÜN VERİLİR(İLK ÇIKAN ÜRÜN) TEKRAR BAŞKA İSİM ÇEKİLİR.KATILIM ÇOK HERKES FAYDALANSIN İSTİYORUZ.HEPİNİZE BOL ŞANS.UNUTMAYINIZ HER 30 FAZLA BEGEN OLDUGUNDA İSMİNİZ  ÇEKİLİŞE 1 FAZLA EKLENECEKTİR.ÇEKİLİŞTE ÇIKMA ŞANSINIZ ARTACAKTIR:)
arkadaşlar sayfa yoğunluğu ve facebook yavaşlığı nedeniyle bazen seçilmiş resimlerde sizler seçilmiş olduğunu göremeyebiliyorsunuz ben görebiliyorum o nedenle resim seçerken bana önce sorun resim üzerinden eğer daha önce seçilmemiş ise size teyid edip seçmenizi sağlayacağım.güzel iletişime her zaman açığız bunun bir yarışma olduğunu unutmadan bu şekilde sorunları karşılıklı çözebileceğimizi umuyorum.herkese şimdiden teşekkürler bol şanslar:)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı SEMRAA

• Usta Kampanyacı
Ynt: AKYA ÇANTA,AYAKKABI,KIYAFET
« Yanıtla #1 : 30 Kasım 2011, 20:02:05 »
okumadım bile devamını
öncelikle söyleyeyim en az 30 beğenili kampanyaları hiç sevmem..resmen hilecilere davetiye çıkarıyorsunuz
kınıyorum sizi
not ..kızım sana söylüyorum gelinim sen anla :)