yarışmayı yeni gördüm
herkesi ama özellikle aysel abla(kim olduğunu bilmiyorum ama)tebrik ediyorum okitya en çok sana afiyet olsun
olmamış mı yaverkeğin kalbine giden yol çiziden geçer dedik ama beğenmemiş befendi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinolmamış mı yaverkeğin kalbine giden yol çiziden geçer dedik ama beğenmemiş befendi
dayak yeseydi belki olurdu biz insaflı davrandık çizi yedirdik kabul etmemiş![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinolmamış mı yaverkeğin kalbine giden yol çiziden geçer dedik ama beğenmemiş befendi
dayak yeseydi belki olurdu biz insaflı davrandık çizi yedirdik kabul etmemiş![]()
keşke yeseydi ama işte yukfa yüreğimizden hepçizi verdik onu da kırk saatte yiyemiyo sinir etmişti beniiii
ne yiyeceğine biz karar verdik nasıl yiyeceğini de biz öğretirsek vay halimize
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ne yiyeceğine biz karar verdik nasıl yiyeceğini de biz öğretirsek vay halimize
çizi ye la yazdım anlamadıııbu sefer alıcam elime oklavayı zkkımın kökünü ye yazıcam olcak bitcek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarışmayı yeni gördüm
herkesi ama özellikle aysel abla(kim olduğunu bilmiyorum ama)tebrik ediyorum okitya en çok sana afiyet olsun
lerzan'cım hediye maviden çek nasıl yicek onu:)