yeni soru bu;
1954 FIFA Dünya Kupası’nda Türk Milli Takımı’nın tarihinin en büyük zaferlerinden birisine imza atmasına katkıda bulunan kalecimiz Turgay Şeren Batı Almanya maçından sonra hangi lakabı almıştır?
Berlin Panteri
Berlin Aslanı
Almanya Fatihi
Yarışmamıza katılarak futbol topu kazanan Turgay Güneş'i tebrik ediyoruz. Futbol topu hediyeli yarışmamız tekrar başladı! Katılmak için tıklayın:Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Yarışmamıza katılarak futbol topu kazanan Turgay Güneş'i tebrik ediyoruz. Futbol topu hediyeli yarışmamız tekrar başladı! Katılmak için tıklayın:Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
ben ne zaman kazandım yaa

teşekkürler
Cevap : Berlin Panteri
Katılım Şartları:
Bu uygulamaya Facebook hesabınız ile gün içinde bir kez katılabilirsiniz. Yarışmamız 28.11.2011-00:00 tarihinde başlayıp saat 23:59`da sona erecektir. Uygulamaya katılanlar arasından yapılacak çekiliş ile belirlenecek 1 takipçimiz, futbol topu kazanacaktır. Kazanan yarışmacımız haklarını başkasına devredemez. Kazanan kişiye katılımda vermiş olduğu e-mail adresinden ulaşılacaktır. Kazanan yarışmacı; gün içerisinde kendisine Facebook mail adresinden ulaşılamaması ve/veya adres-telefon bilgilerini iletmemesi durumunda, ödül hakkını kaybedecektir. Yarışmaya katılanlar bu şartları peşinen kabul etmiş sayılırlar.
2006 yılında Türk vatandaşlığına geçen ve Fatih Terim tarafından A Milli Futbol Takımı kadrosuna çağrılarak Milli Takım tarihinde bir ilki gerçekleştiren ilk yabancı asıllı milli futbolcumuz kimdir?
Kazım Kazım
Mehmet Aurelio
Mesut Özdil
mehmet aurelio diye biliyorum cevabı
A Milli Futbol Takımımız hangi ülkeyi yenerek 2008 Avrupa Şampiyonası finallerine gitmeye hak kazanmıştır?
norveç diye buldum