0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kampanyana katıldım ama china glaze'in facebook sayfası bulunamadı diyor onu arkadaş olarak ekleyemedim
ben kampanya yaptım 75 le kapatmıstım harıka ojeler...herkes katılsın cok kalıtelı renkler muhtesem...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkampanyana katıldım ama china glaze'in facebook sayfası bulunamadı diyor onu arkadaş olarak ekleyemedim Yazıda linkleri verdim canım bende açılıyo ama sen açamadıysan önemli değil sorun olmaz Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kampanya yaptım 75 le kapatmıstım harıka ojeler...herkes katılsın cok kalıtelı renkler muhtesem...Evett bence de muhteşemlerr İnşallah katılımlar devam ederrr
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkampanyana katıldım ama china glaze'in facebook sayfası bulunamadı diyor onu arkadaş olarak ekleyemedim Yazıda linkleri verdim canım bende açılıyo ama sen açamadıysan önemli değil sorun olmaz Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kampanya yaptım 75 le kapatmıstım harıka ojeler...herkes katılsın cok kalıtelı renkler muhtesem...Evett bence de muhteşemlerr İnşallah katılımlar devam ederrr canım linklerden 2 tarayıcı ile denedim yinede olmadı