Gönderen Konu: Filli Boya Filli Boya'dan kazandıran soruyu sen yanıtla, boya kazanma şansını ka  (Okunma sayısı 1425 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Soruyu cevapla, arkadaşlarınla paylaş, Filli Boya'dan boya kazanma şansı yakala!
Filli Boya'dan çekiliş ile 12 litre boya kazanan 10 kişiden biri olmaya ne dersin?
Evinin duvarlarını salondaki koltuğunun rengine boyamak istesen ne yapardın?
A: Koltuğumu kamyona yükler, Filli Boya bayisine götürürdüm.
B: Duvarın rengini değil, koltuk kumaşının rengini değiştirirdim.
C: İmkansız olduğunu düşünür, vazgeçerdim.
D: ColorExpress Renk Ölçer'le rengi belirler, duvarlarımı boyardım.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı daphne76

• Usta Kampanyacı
• " Filli Boya Facebook Kampanyası” 23.11.2011 tarihinde başlayacak ve 02.12.2011 saat 17:00 tarihinde sona erecektir.
• Kampanya’ya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesi üzerinden “Filli Boya hayran” sayfasına ad, soyad, adres, telefon ve e-posta bilgileri ile kayıt formunu doldurup, kampanya anket sorusuna cevap vererek üye olanlar katılacaktır. Soruyu cevaplayanlar arasından 10 kişi 12 litre Color Express Filli Boya ("Ödül") kazanacaktır. Önceden belirlenmiş olan kumru, grau 50, schwarz grau, palazzo 140, rose 40, marin 40 renklerinden bir tanesi rastlantısal olarak gönderilecektir.

Çevrimdışı sayginsamli

• Acemi Kampanyacı
  • **
Yeni Yılı Renklendiren Cevaplar'da son sorumuz yayında! Saat 17:00'ye kadar yanıtla, hediye sepeti kazanma şansını yakala: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin