0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Facebook sayfamızda çok kısa zamanda 137 kişi olduk. Bizi destekleyen ve beğenen herkese teşekkür ediyoruz. Bu akşamdan itibaren 300. kişiye süpriz bir armağanımız var. Neden, Bu kişi çevrenizdeki Atlas Grup Optik beğeneni olmasın? Herkesi sayfamıza bekliyoruz.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
lens solüsyonum bitti bitecek yenisini almadan bi kampanya çıksa diye düşünüyorum kaç gündür beklediğim kampanya bu olsa ve ben şanslı olsam............
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlens solüsyonum bitti bitecek yenisini almadan bi kampanya çıksa diye düşünüyorum kaç gündür beklediğim kampanya bu olsa ve ben şanslı olsam............ bizde com yapsana lens 20 lira solüsyon 19 mu neydi ben lens aldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlens solüsyonum bitti bitecek yenisini almadan bi kampanya çıksa diye düşünüyorum kaç gündür beklediğim kampanya bu olsa ve ben şanslı olsam............ bizde com yapsana lens 20 lira solüsyon 19 mu neydi ben lens aldım iyi söyledin ya ben bi bakim ona