Gönderen Konu: Kaç yıl oldu ?  (Okunma sayısı 1432 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
Kaç yıl oldu ?
« : 22 Kasım 2011, 15:43:37 »
    Hilal Cebeci ''takip mesafesi nedir?'' sorusuna ''hızınız 40 km ise önünüzdeki araçla aranızda 40 km mesafe olmalıdır'' cevabını vererek güvenli sürüşe bambaşka bir bakış açısı getireli 7 yıl oldu...

Savaş Ay Maçka'daki sinema yangınında alevlerden zor kurtulmuş gibi (yüzü gözü is içinde) yaşanan faciayı anlatırken çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerine sonradan geldiği gerekçesiyle protesto edileli 7 yıl oldu...

Eski Devlet Bakanı Lütfi Doğan, kadınların neler hissettiklerini anlamak için evde türbanla dolaştığını açıklayalı 8 yıl oldu...

Fotomaç, ''O... çocuğu hakem millilerimizi yaktı'' başlığıyla verdiği haberin devamında, hakem için 'nonoş', 'Allahsız', 'kelek' ifadelerini kullanalı 19 yıl oldu...

TRT Eurovizyon Şarkı Yarışmasında, Yunanlı şarkıcı sahneye çıktığında yayını keserek, ''Memleketim'' şarkısını çalalı 35 yıl oldu...

Manken Doğa Bekleriz, 'kepçe' olarak nitelediği kulaklarını, bir davete giderken Japon yapıştırıcısıyla kafasına yapıştıralı 5 yıl oldu...

Ali Kırca, Kuruçeşme'deki evinde katta olmayan asansöre binmeye teşebbüs edince, yaklaşık 7 metre serbest düşeli 11 yıl oldu...

Oyuncak ve plastik sanayi işletmelerinin plastik kılıcını üretmek suretiyle uzun süre ekmeğini yediği He-Man, TRT'de ilk defa yayınlanalı 25 yıl oldu...

George Jorgensen, dünyadaki ilk cinsiyet değiştirme ameliyatını olarak Christine adını alalı 59 yıl oldu...

Pop şarkıcısı Tuğba Özerk, ''Bana da lo lo loo yaparsın artık'' ve ''Honore de Balzac Vadideki Zambak'' sözlerini aynı şarkıda kullanmayı başaralı 6 yıl oldu...

Konu MinDark tarafından (02-20-2011 Saat 08:47 PM ) değiştirilmiştir.

Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla
02-20-2011 08:18 PM #2
DeMoN DidEmre
Guest

Serdar Ortaç ''İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz.Bu deniz öküze bile ilham verir'' diyerek şarkılarının kaynağını açıklayalı 8 yıl oldu...

İzzet Yıldızhan, "Sanatçı arkadaşlarımız gerçekten bazıları konuşmak bilmiyorlar" diyeli 4 yıl oldu...

Tipi pek buraların çocuklarına benzemese de, dükkânlara, otobüslere, evlere asılan ve görende tanımsız bir suçluluk duygusu uyandıran ''Ağlayan Çocuk'' resmi, Sızıntı dergisi tarafından poster olarak verileli 32 yıl oldu...

Yoksul bir hayatın içinde dünyanın bütün erdemlerini küçücük bünyesinde toplayan, hayatı mücadeleyle geçen ''Sezercik'', ismindeki ''cik'' ekinden kurtulunca evinde esrar, kokain ve Kalaşnikof'la basılarak nefis bir ironiye imza atalı 5 yıl oldu...

Çarkıfelek programında yerlerde debelenen Mehmet Ali Erbil ve Aysel Gürel'in coşkusuna kapılarak üzerlerine atlayan İsmail Türüt, Aysel Gürel'in 5 kaburgasını kırıp sanatçıyı hastanelik edeli 8 yıl oldu...

Elinde kalan mobilyaları ucuza elden çıkarmak için ''Kapatıyoruz'' adıyla mağaza açan bir mobilyacı, altı ayda kâra geçince Denizli ve Manisa'da da birer ''Kapatıyoruz'' açalı 4 yıl oldu...

Yeşilay Gebze Şubesi Başkan Yardımcısı Bilal Başkonuş, 'sigara böreği'ne yeni bir isim bulmak için bir hafta düşündüklerini söyledikten sonra buldukları ismi ''yeşilay böreği'' olarak açıklayalı 5 yıl oldu...

Telegol programının sunucusu Serhat Ulueren, ''Şimdi burada üzüm mü yiyeceğiz ağacı mı döveceğiz?'' diyerek bağcıyı saf dışı edeli 5 yıl oldu...

Savaş Ay'ın program içerisinde düzenlediği 'Ünlülerin benzerleri' yarışmasında, yarışmaya Ciguli'ye benzediği iddaasıyla katılan gerçek Ciguli üçüncü olalı 6 yıl oldu...

Savaş Ay, Stüdyo 4 programında artistik hareketlerle şapkadan tavşan çıkarma gösterisi yaparken tavşanı öldüreli 5 yıl oldu...

Oyuncu İpek Tuzcuoğlu, ''Benim de eskiden sağ burnumda bir ben vardı'' diyerek sol burnunda sorun olmadığını ima edeli 6 yıl oldu...

TRT denetimi Barış Mançoya ''Arkadaşım Eşşek'' şarkısını kuzuların daha sevimli olduğu gerekçesiyle ''Arkadaşım Kuzu'' olarak değiştirmesini önereli 29 yıl oldu...

Nuri Alço, röportajında ''Nuri Bey, sizce Ahu Hanım'ın Türk sinemasına katkısı nedir?'' sorusunu ''Öpüştü sevişti. 'Öpüşmem sevişmem' diyenlere güzel cevaplar verdi,'' diye cevaplayalı 7 yıl oldu...

Ajdar'ın ''Çikita Muz'' şarkısı ''Sağır Oda'' dizisinin bir sahnesinde Rus ajana işkence amacıyla kullanılalı 6 yıl oldu...

TBMM salonunda sigara içilmesini yasaklayan önergenin oylamaya sunulduğu anda, milletvekillerinin çoğu ''Gerek yok!'' diye bağırarak ayağa kalkalı tam 88 yıl oldu...

Dallas dizisinin kötü adamı JR'ı kimin vurduğu bütün Türkiye'de tartışılırken, Gölcük Belediyesi, hoparlörlerle, ''Dikkat dikkat! Dallas dizisinde 'Ceyar'ı baldızı Kristin vurdu. Vatandaşlarımızın dikkatine sunulur,'' anonsu yaparak Gölcük halkını bilgilendireli 31 yıl oldu...

Vestel Manisa-Bursa maçında hakem Metin Tokat'ın başına bir paraşütçü düşeli 6 yıl oldu...

17 Ağustos depremi sonrası bazı girişimcilerin, 'para karşılığı greyderle enkaz kaldırma' ayılığına tanık olalı 12 yıl oldu...

Sonny Liston'ı nakavtla yenerek Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu olan ve ertesi gün müslümanlığı kabul ettiğini açıklayan bütün zamanların en iyi boksörü Muhammed Ali; ''Benim Vietnam ile kavgam yok.Bana hiç biri zenci demedi.'' diyeli ve lisansı elinden alınalı 44 yıl oldu...

Amerikan Psikiyatri Derneği, eşcinselliği akıl hastalıkları listesinden çıkaralı 38 yıl oldu...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erimce

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Kaç yıl oldu ?
« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2011, 16:15:12 »
ben anne olalı 3 yıl oldu.. :D

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2011, 16:19:47 »
benim de 2,5 sene oldu. :) Annelik çok güzel birşey hayatımın en güzel zamanlarını yaşıyorum tün aksiliklere rağmen.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2011, 16:21:42 »
atilla Taş, ''Bu lanet hayatta bir ben vardı, bir Allah vardı, bir de Erol Köse,'' diyeli 7 yıl oldu...

Seda Sayan'ın Amerika seyahati sonrası bebeğini düşürmesi üzerine, Nihat Doğan, ''Seda'nın hamile kaldığından haberimiz yoktu.Bilseydim arabayla dönerdik,'' diyeli 5 yıl oldu...

Cübbeli Ahmet Hoca, çocukken kibrit kutusundan cami, çöplerinden de cemaat yapıp onlara namaz kıldırdığını açıklayalı 2 yıl oldu...

Manken Tuğba Altıntop, Savaş Ay'ın ''Kim var sevdiğin şair?'' sorusuna, ''Fahir Atakoğlu? Yok yok o değil? Hah Ataoğlu, bir şey Ataoğlu...'' cevabını vererek Ataol Behramoğlu'na adım adım yaklaşalı 7 yıl oldu...

Çinli şair Li Po, iyice alkol alıp sandalla açıldığı bir gece, ayın sudaki yansımasını kucaklamak isterken boğularak öleli tam 763 yıl oldu...

Bülent Arınç, Moskova ziyareti sırasında Lenin için, ''Kendisini ölü görmek çok güzel,'' diyeli 5 yıl oldu...

Tanyeli, ''Şimdi ölsem ve beni yaksalar, her külümden dünya starı bir dansöz çıkar,'' diyerek dünya çapında bir ego sergileyeli 7 yıl oldu...

Muhabir Ömer Güvenç, maç sonrası Beşiktaşlı Ahmet Yıldırım'a sorduğu ''2-1'lik mağlubiyet, ne düşünüyorsunuz?'' sorusuna ''2-2 bitti maç...'' cevabını alalı 7 yıl oldu...

Semra Özal, Hürriyet gazetesinin çekilişine Çankaya'dan katılarak televizyon kazanalı 22 yıl oldu...

Doğan Güreş, Tansu Çiller'i kast ederek, ''O tak diye emrediyor, ben de şak diye yapıyorum,'' dediği için adı ''Tak Şak Paşa'' ya çıkalı 15 yıl oldu...

Tansu Çiller, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'e, ''Haydar Ali Bey'' diye hitap edeli 16 yıl oldu...

Bekir Coşkun, Ayşe Arman'la yaptığı röportajda, ''Doğadaki bir şeyi şişeleyebilseydiniz, o ne olurdu?'' sorusuna ''Orman köylüleri...'' cevabını vereli 9 yıl oldu...

Ece Erken, ''Köpeğim öldü çok üzüldüm.Bu arada Mahsun Kırmızıgül'ün de babası ölmüş.İkimizin de başı sağ olsun,'' diyerek taziyeyi aradan çıkaralı 7 yıl oldu...

Plakları iyi satan İlhan İrem'in plak satışlarından çok etkilenen Işık plak, 2 harf değiştirip İlham İren adıyla piyasaya 'Yaralı Kalp' isimli bir plak süreli tam 34 yıl oldu...

Süleyman Demirel, ''Türkiye'ye trilyonu ben getirdim, şimdi de katrilyonu hediye ediyorum,'' diyerek enflasyonu öveli 18 yıl oldu...

İbrahim Tatlıses, milli maç sevincini silah atarak gösterenlere, "Silah atıyorsanız bilinçli atın" diye sesleneli 2 yıl oldu...

Thomas Sullivan'ın, ipek poşetlere koyarak eşantiyon olarak gönderdiği çay paketlerinin amacını yanlış anlayan müşterileri, poşetleri açmak yerine demliğe atarak ilk poşet çayı içeli tam 103 yıl oldu...

Kıtlık nedeniyle tüm Türkiye'de pasta yapımı yasaklanalı 69 yıl oldu...

Türksat-1 fırlatıldıktan 12 dakika 12 saniye sonra düşeli 17 yıl oldu...

Akrep Nalan, köpeği Bahtiyar'ın üzerine basarak ölümüne sebebiyet vereli 23 yıl oldu.

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #4 : 22 Kasım 2011, 16:24:19 »
Vay be yıllar ne tür olayları geri bırakmış, anımsamak hoşuma gitti :D

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 22 Kasım 2011, 16:25:54 »
anne olalı 6 yıl , forumla tanışalı 4 yıl olcak  :D

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #6 : 22 Kasım 2011, 16:27:25 »
Müslüm Gürses, Adana yakınlarında geçirdiği bir trafik kazası sonrası öldü sanılarak morga kaldırılalı 33 yıl oldu...

Banu Alkan, ''Dünyanın en önemli ev kadınlarından biri benim,'' diyeli 5 yıl oldu...

Derya Tuna, ''Neden en çok 'Tek tek' şarkısını seviyorsunuz?'' sorusuna ''Çünkü hepimizin hayatında tek tek vardır,'' cevabını vereli 7 yıl oldu...

Demet Şener, ''Ben o kadar milliyetçiyim ki, bırakın Amerika'da doğurmayı evime yabancı dadı bile almıyorum,'' diyerek bambaşka bir milliyetçilik anlayışı sergileyeli 3 yıl oldu...

Barbaros Hayrettin, ''Ben sizin babanızım'' şarkısıyla 'ince mesajlar' verip ortadan kaybolalı 15 yıl oldu...

Doğuş, hapisten balon gibi kaslarla çıkıp ''İçerde 157 beste yaptım,'' diyeli 15 yıl oldu...

Melih Gökçek, masa tenisini tarif etmek için, ''Halk arasında langırt derler,'' diyeli 7 yıl oldu...

Seda Sayan, ''İlk önce Allah, sonra pekmez, sonra keçiboynuzu,'' diyerek çok sağlam girdiği öncelik sıralamasından keçi boynuzu ile çıkalı 7 yıl oldu...

Aylarca konuşulan Deniz Akkaya'nın Brad Pitt ile röportaj yapacağı haberlerinden sonra; Deniz Akkaya, 65 kişi ile beraber bir basın toplantısına katılalı ve sorduğu iki sorudan birine cevap alamazken, diğerine ''Fikrinize katılmıyorum,'' cevabını almayı başaralı 6 yıl oldu...

Kibariye, ''Entel de insandır'' diyeli 7 yıl oldu...

Murat Kekilli albümüne verdiği ''Yedialtı'' adının anlamı sorulunca, ''Bu toplum henüz bunu öğrenmeye hazır değil,'' cevabını vereli 8 yıl oldu...

David Copperfield'in gösteri sırasında sahneye çıkarak yok ettiği Atilla Taş, geri döner dönmez nasıl kaybolduğunu açıklayarak şovu yok edeli 12 yıl oldu...

İlhan Şeşen, ''Sanatçı olmasaydım,martı olmak isterdim,'' diyeli 8 yıl oldu...

CNN Türk muhabiri, kendisine Bağdat' taki son durumu soran Mehmet Ali Birand' a "Maalesef bombardıman 15 dakika önce sona erdi" diyerek aksiyonlu haber sunamadığı için üzüleli 6 yıl oldu...

Rafet El Roman, kendisi için, ''Onu görünce boğazına sarılmak istiyorum'' diyen Hülya Avşar'ı ''Bende onu sağlı sollu tokatlamak istiyorum'' diye cevaplayalı 5 yıl oldu...

Hakan Şükür Güney Kore ile oynanan üçüncülük maçında 11. saniyede gol atarak, Dünya Kupası'nın 80 yıllık tarihinde en erken gol atan futbolcu ünvanını alalı 9 yıl oldu...

Gökhan Özen, ''Civciv'' şarkısındaki ''Ufak atta civcivler yesin'' sözüyle ne demek istediğini ''Kendine gel de ilişkimiz devam etsin demek istiyorum'' diye açıklayalı 8 yıl oldu...

Tümer Metin ''Tümer Metin'in ne kadar olduğunu, neyi ne kadar verebileceğini, neyi ne kadar istediğini ve istediği zaman neyi nerede, neyi ne kadar yapabileceğini bir tek ben biliyorum...'' sözleriyle 'neyi' anlattığını merak ettireli 5 yıl oldu...