atilla Taş, ''Bu lanet hayatta bir ben vardı, bir Allah vardı, bir de Erol Köse,'' diyeli 7 yıl oldu...
Seda Sayan'ın Amerika seyahati sonrası bebeğini düşürmesi üzerine, Nihat Doğan, ''Seda'nın hamile kaldığından haberimiz yoktu.Bilseydim arabayla dönerdik,'' diyeli 5 yıl oldu...
Cübbeli Ahmet Hoca, çocukken kibrit kutusundan cami, çöplerinden de cemaat yapıp onlara namaz kıldırdığını açıklayalı 2 yıl oldu...
Manken Tuğba Altıntop, Savaş Ay'ın ''Kim var sevdiğin şair?'' sorusuna, ''Fahir Atakoğlu? Yok yok o değil? Hah Ataoğlu, bir şey Ataoğlu...'' cevabını vererek Ataol Behramoğlu'na adım adım yaklaşalı 7 yıl oldu...
Çinli şair Li Po, iyice alkol alıp sandalla açıldığı bir gece, ayın sudaki yansımasını kucaklamak isterken boğularak öleli tam 763 yıl oldu...
Bülent Arınç, Moskova ziyareti sırasında Lenin için, ''Kendisini ölü görmek çok güzel,'' diyeli 5 yıl oldu...
Tanyeli, ''Şimdi ölsem ve beni yaksalar, her külümden dünya starı bir dansöz çıkar,'' diyerek dünya çapında bir ego sergileyeli 7 yıl oldu...
Muhabir Ömer Güvenç, maç sonrası Beşiktaşlı Ahmet Yıldırım'a sorduğu ''2-1'lik mağlubiyet, ne düşünüyorsunuz?'' sorusuna ''2-2 bitti maç...'' cevabını alalı 7 yıl oldu...
Semra Özal, Hürriyet gazetesinin çekilişine Çankaya'dan katılarak televizyon kazanalı 22 yıl oldu...
Doğan Güreş, Tansu Çiller'i kast ederek, ''O tak diye emrediyor, ben de şak diye yapıyorum,'' dediği için adı ''Tak Şak Paşa'' ya çıkalı 15 yıl oldu...
Tansu Çiller, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'e, ''Haydar Ali Bey'' diye hitap edeli 16 yıl oldu...
Bekir Coşkun, Ayşe Arman'la yaptığı röportajda, ''Doğadaki bir şeyi şişeleyebilseydiniz, o ne olurdu?'' sorusuna ''Orman köylüleri...'' cevabını vereli 9 yıl oldu...
Ece Erken, ''Köpeğim öldü çok üzüldüm.Bu arada Mahsun Kırmızıgül'ün de babası ölmüş.İkimizin de başı sağ olsun,'' diyerek taziyeyi aradan çıkaralı 7 yıl oldu...
Plakları iyi satan İlhan İrem'in plak satışlarından çok etkilenen Işık plak, 2 harf değiştirip İlham İren adıyla piyasaya 'Yaralı Kalp' isimli bir plak süreli tam 34 yıl oldu...
Süleyman Demirel, ''Türkiye'ye trilyonu ben getirdim, şimdi de katrilyonu hediye ediyorum,'' diyerek enflasyonu öveli 18 yıl oldu...
İbrahim Tatlıses, milli maç sevincini silah atarak gösterenlere, "Silah atıyorsanız bilinçli atın" diye sesleneli 2 yıl oldu...
Thomas Sullivan'ın, ipek poşetlere koyarak eşantiyon olarak gönderdiği çay paketlerinin amacını yanlış anlayan müşterileri, poşetleri açmak yerine demliğe atarak ilk poşet çayı içeli tam 103 yıl oldu...
Kıtlık nedeniyle tüm Türkiye'de pasta yapımı yasaklanalı 69 yıl oldu...
Türksat-1 fırlatıldıktan 12 dakika 12 saniye sonra düşeli 17 yıl oldu...
Akrep Nalan, köpeği Bahtiyar'ın üzerine basarak ölümüne sebebiyet vereli 23 yıl oldu.