Gönderen Konu: İşyeri Kargo  (Okunma sayısı 3433 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
İşyeri Kargo
« : 22 Kasım 2011, 12:22:35 »
Arkadaşlar az önce ptt den tarafıma bir kargo geldi.Bebek.com'dan ev güvenlik seti.Benim patronumda hiç olmayacak şeylere tepki gösterir.Bunları ev adresime isteyecekmişim. :'(Ev adresimde annem sürekli evde durmuyor.Patronumun tepkisi karşısında birşey söyleyemedim ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Acaba firmalara ..... kargo şubesine ismim adıma mı gönderin desem :(
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
Ynt: İşyeri Kargo
« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2011, 12:24:34 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar az önce ptt den tarafıma bir kargo geldi.Bebek.com'dan ev güvenlik seti.Benim patronumda hiç olmayacak şeylere tepki gösterir.Bunları ev adresime isteyecekmişim. :'(Ev adresimde annem sürekli evde durmuyor.Patronumun tepkisi karşısında birşey söyleyemedim ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Acaba firmalara ..... kargo şubesine ismim adıma mı gönderin desem :(

bunu çoğu firma kabul etmiyo cnm ben denemştm daha önce :)

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2011, 12:24:55 »
Bence eve göndersinler,evde kimse olmazsa bile daha sonra şubeden alırsın nasılsa.

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2011, 12:27:18 »
Sormayın nasıl üzüldüm yaa :( Kel alaka yani.

Çevrimdışı trinity2912

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 22 Kasım 2011, 12:28:16 »
kargo alımı benim içinde dert işyeri hoş karşılamıyor evde kayınvalidemde kasıtlı almıyor :(

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
« Yanıtla #5 : 22 Kasım 2011, 12:28:30 »
yada kargoya tlf nunuzu bırakın yakınsa .kargo gelince ben gelip alacam deyin  geldiği gibi onlar arıyolar sizi .

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 22 Kasım 2011, 12:31:12 »
kargo alımı benim içinde dert işyeri hoş karşılamıyor evde kayınvalidemde kasıtlı almıyor :(
Hay Allahım! bu da ayrı bir dert. :(

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #7 : 22 Kasım 2011, 12:37:55 »

allahım yaa nedir bu böyle   :-\  bende işyerine göndermelerini istemiyorum 1-2 farketmez ama devamlı olunca belki gözlerine batar diye eve gitsin istiyorum evde genelde kimse olmuyo ama alttaki dükkana bırakıyolar yada ben gidip alıyorum kargodan

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 22 Kasım 2011, 12:39:30 »
yada kargoya tlf nunuzu bırakın yakınsa .kargo gelince ben gelip alacam deyin  geldiği gibi onlar arıyolar sizi .

Olabilir aslında.Bir çok kargo burada mevcut.Rica etsem yaparlar.Denemekte fayda var.teşekkürler. :D

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #9 : 22 Kasım 2011, 12:40:46 »
Allah allah bana gelen kargodan patrona neki yahu? hangi adreste daha kolay bulunuyorsam onu veririm. Böyle birşeye tepki mi gösterilir? Canım sıkma canını. Birşeye sıkılmış senden çıkarmış acısını. o zaman emin olduğunun birinin adresine yönlendir yada ev adresini ver yine emin olduğun bir komşundan rica et. Ben öyle yapıyorum ama şirkete gelirse de kimse öyle tepki göstermiyor. çok şaşırdım doğrusu.