Bağlanılan Hatırlatmalar

• nursencehersey/dejoratif ayna: 09 Aralık 2011 - 15 Aralık 2011

Gönderen Konu: nursence hersey/dekor hediye.com 1 kişiye dekoratif ayna/(14 Kasım -14 Aralık)  (Okunma sayısı 2556 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

KATILIM ŞARTLARIMIZ

blogumu izlemeye alınız
    siteye üye olunuz Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
    https://www.facebook.com/dekoratifsaat facebook sayfamızı beğeniniz
    kampanyayı duyurunuz blog facebbok yada twitterda
     duyuru linkiyele beraber mail adresinizi yorum olarak bırakınız

KAMPANYAMIZA SON KATILIM 14 ARALIK TIR KATILIMLARNIZI BEKLER BOL ŞANSLAR DİLERİM ARAKADAŞLAR
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2011, 10:04:51 Gönderen: nursen »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
firma üyelik linkini kaldırmıstı bende onlara maıl yazdım kımse uye olamıyor dıye bana gelen cevaba bakın

merhaba kaldırılmış sanırım diğer müşterilerimizden gelen şikayetlerden dolayı tekrar aktifleştiriyoruz fakat blogunuzdan suanda bir fayda gelmediğini size söyleyebilirim reklam ve kampanyanızı arttırmadıgınız takdirde blok çalısmalarınıza destek vermeyeceğiz bilginize sunar iyi günler dileriz.

arkadaşlar lütfen daha cok katılım ygapın es dostada yapın ne olur ıptal edılmesın katılan herkesın hakkı yenılmıs olacak >:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
en son mesaja cevp yazmadılar bende vazgececeksenız bosuna ugrasmasın kımse dedım bakalım ne yzacaklar

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
kampanya iptal olmayacakmış arkadaşlar biraz daha katılım olmasını ıstıyorlar sadece

Çevrimdışı Jasmin

• Deneyimli Kampanyacı
Katıldım ama Üye ol butonu bulamadım. e-bültene üye oldum.emeklerine sağlık canım... teşekkürler...

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
e bülten üyeliği olacak zaten canım sagol bol şanslar

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
katılımar içinson 3 gün arkadaşlar  ;)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
yarın son gün katılımla içinarkadaşlar  ;)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bgün son gün arkadaşlar ;)

Çevrimdışı yağmurvil

• Deneyimli Kampanyacı
katıldımmm