Gönderen Konu: tribün aşkı destek  (Okunma sayısı 7886 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
Ynt: tribün aşkı destek
« Yanıtla #70 : 16 Kasım 2011, 00:04:11 »
150 yapmaya çalıştım ama kardeş kalmadı ;D  zaten yer tuttum diye kızan oldu :P
başarılar ;)
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 16 Kasım 2011, 00:05:46 »
oy veren Herkese teşekkürler 7.sırada 152 koltukla yarışmayı tamamladık. artık seçim jüriye kalmış. pek umudum yok çünkü geçen yarışmadada saçma sapan ve çok basit sloganları hatta slogan yanında upuzun tezahüratları seçmişlerdi. zevklerine güvenmiyorum açıkcası  ;D olsun ilk 10 da görünmekte güzel belki mp3 çıkar  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 16 Kasım 2011, 00:36:54 »
aynen ben de pek güvenmiyorum  zevklerine,benim de eşim slogan yazdı,görmeyin bi de umutlu :) bilmiyorki bu firmaları ve kampanya camiasını :)
izgim

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #73 : 16 Kasım 2011, 00:38:53 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
aynen ben de pek güvenmiyorum  zevklerine,benim de eşim slogan yazdı,görmeyin bi de umutlu :) bilmiyorki bu firmaları ve kampanya camiasını :)

ilk 10 da iyi slogan yok teknosa seçme diyen ogün isimli kişimi yoksa eşiniz  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #74 : 16 Kasım 2011, 00:43:43 »
yok eşim yorum yazmaz sayfalara ismi İlker :) ilk 10 da değil zaten,diyorum ya kendi çapında bi yorum yazmış beğenirler diyor :)) ben de gülüyorum..biz ne yorumlar yazıyoruz da beğendiremiyoruz firmalar haberi yok beyimizin..
izgim

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #75 : 16 Kasım 2011, 00:46:52 »
yok eşim yorum yazmaz sayfalara ismi İlker :) ilk 10 da değil zaten,diyorum ya kendi çapında bi yorum yazmış beğenirler diyor :)) ben de gülüyorum..biz ne yorumlar yazıyoruz da beğendiremiyoruz firmalar haberi yok beyimizin..

zaten seçmedikleri değil seçtikleri slogan herşeyi açıklar.şahsen benden iyi slogan varsa seçilirse sevinirim doğru seçim diye ama saçma sapanlar seçilirse kıllanırım bu işte 1 iş var diye. bekleyelim görelim.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #76 : 16 Kasım 2011, 00:56:51 »
kesinlikle hemfikirim güzel mesajları yorumları takdir ediyorum,ama bazen firmalar yok juri seçecek şöyle böyle diyorlar heveslenip yazıyoruz bişeyler sonra bi bakmışız rastgele  saçma sapan bi slogan seçilmiş..misal,hepsiburada'nın yarışması da juriliydi 2.olan arkadaşın kategorisini çok beğenmiştim gerçekten de haketmişti ama diğerleri bana yaratıcı gelmemişti.oyüzden bakalım nasip kısmet inşallah siz de emeğinizin karşılığını alırsınız,zaten ilk 10 da beğendiğim 2 slogan var biri de sizinkisi..bol şans diliyorum
izgim

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #77 : 16 Kasım 2011, 08:38:33 »
ben katılamadım teknosanın duvarına atıyor sureklı benı  ???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #78 : 16 Kasım 2011, 10:03:07 »
hadi bakalım.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #79 : 16 Kasım 2011, 10:11:30 »
ben katılamadım teknosanın duvarına atıyor sureklı benı  ???
dün 24:00 sondu