0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benimde yok 1 tane bile cekim. canim cok sıkıldı.
evet ya ben bugün 2 tane yaptım daybuyday çekiniz mail adresinize gönderildi dedi ama gelmedi 2 gündür çek alıyordum ama bilseydim daha fazla alırdım 35 tane aldım 2 günde inş bitmemiştir ya kargo bedavlarda çok işe yarıyo bu çekler ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende ara ara bakıyım damlaya damlaya göl olur demiştim ama ertelememek lazımmış Neyse kenarda 2 tane çekim var hiç yoktan iyidir heralde İnş. tekrar koyarlar canm biliyosun bende kredin herzaman var ne zaman istersen elimde olduğu sürece burdayım Canımm benimm çoookkkkk teşekkür ederimmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende ara ara bakıyım damlaya damlaya göl olur demiştim ama ertelememek lazımmış Neyse kenarda 2 tane çekim var hiç yoktan iyidir heralde İnş. tekrar koyarlar canm biliyosun bende kredin herzaman var ne zaman istersen elimde olduğu sürece burdayım
Bende ara ara bakıyım damlaya damlaya göl olur demiştim ama ertelememek lazımmış Neyse kenarda 2 tane çekim var hiç yoktan iyidir heralde İnş. tekrar koyarlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet ya ben bugün 2 tane yaptım daybuyday çekiniz mail adresinize gönderildi dedi ama gelmedi 2 gündür çek alıyordum ama bilseydim daha fazla alırdım 35 tane aldım 2 günde inş bitmemiştir ya kargo bedavlarda çok işe yarıyo bu çekler ..bende isterim bende
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende ara ara bakıyım damlaya damlaya göl olur demiştim ama ertelememek lazımmış Neyse kenarda 2 tane çekim var hiç yoktan iyidir heralde İnş. tekrar koyarlar canm biliyosun bende kredin herzaman var ne zaman istersen elimde olduğu sürece burdayım Canımm benimm çoookkkkk teşekkür ederimmm kıskanıyoruz ama burdaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet ya ben bugün 2 tane yaptım daybuyday çekiniz mail adresinize gönderildi dedi ama gelmedi 2 gündür çek alıyordum ama bilseydim daha fazla alırdım 35 tane aldım 2 günde inş bitmemiştir ya kargo bedavlarda çok işe yarıyo bu çekler ..bende isterim bende söylemene gerek var mı hayatım senin