kargo bedava ama yaptığım alışverişin özetinde 5.90 kargo ücretini alıcı öder şeklinde yazıyor
kargo bedava ama yaptığım alışverişin özetinde 5.90 kargo ücretini alıcı öder şeklinde yazıyor 
geçen seferde yaptım alışveriş sorun olmadı 10 tl nin üst kısmı karttan kesildi sadece .
evet normalde 90 kuruş ödemem gerekiyor ama ancak kargom gelince anlaşılır kafam karıştı yaa
evet normalde 90 kuruş ödemem gerekiyor ama ancak kargom gelince anlaşılır kafam karıştı yaa 
ekran görüntüsünde ne yazıyorsa onu çekiyorlar karttan..
ben önlem amaçlı olarak tüm alışverişlerimde ekran görüntüsünü alırım..
uff haftaici firsat bulup cekleri tanimlayamadim sadece cocuklara benettondan aldim 1 saat kaldi bakalim yetisebilecek miyim
daybuyda sıparış verecegım kart bılgılerıme kadar geldık hedıye cekı kullan dıye bır yer yok nerde acaba yardım edebbılırmısınız.
daybuyda sıparış verecegım kart bılgılerıme kadar geldık hedıye cekı kullan dıye bır yer yok nerde acaba yardım edebbılırmısınız.
sepetine gidince yukarda var hediye çekimi kulanmak istiyorum diye bi yer ordan kulanacaksın
tmm. çözdum

herhalde
vodofone kampanyasdı vardı onu kullanamıyorum 20tl lik 50tl ve uzerı ıstıyor
tşk. yınede
ilk başta ürünü sepete ekleyip satın alma sayfasının üst kısmında
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin tık yapıp Sipariş Nosundan sipariş ayrıntılarınıza bakabilirsiniz..Kargo durumunu görmeniz mümkün.. (: