Gönderen Konu: Burn İle Brezilya'yi Atesle  (Okunma sayısı 16078 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
Ynt: Burn İle Brezilya'yi Atesle
« Yanıtla #30 : 09 Kasım 2011, 12:04:17 »
2 kartım var, sadece 1 tanesine becerebildim
diger kart numeroma almama yardımcı olabilecek var mı,  :-\ :-\

6002080100229725

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #31 : 09 Kasım 2011, 12:07:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
2 kartım var, sadece 1 tanesine becerebildim
diger kart numeroma almama yardımcı olabilecek var mı,  :-\ :-\

6002080100229725

aldım afiyet olsun :)

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #32 : 09 Kasım 2011, 12:08:19 »
Bunu içince uyuyamıyorsunuz bence zararlı:D
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #33 : 09 Kasım 2011, 12:10:20 »
bişe olmaz sınav haftası geldi zaten :D

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #34 : 09 Kasım 2011, 12:15:30 »
başka alıncak varsa kart no versin tam yapıyordumsahaneyediliye papatya yapmış kaldım öylece ;D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #35 : 09 Kasım 2011, 12:17:03 »
sen konuyu acansn canım sen yorulma biz yaparz :D :-*

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #36 : 09 Kasım 2011, 12:20:42 »
ıreme yaptım ben de...ısteyen varsa ben de bostayım yapabılırım :=) hakketen harıka konu :=)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #37 : 09 Kasım 2011, 12:22:38 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sen konuyu acansn canım sen yorulma biz yaparz :D :-*

tagledim öylece kaldım migros kart no bulun ule  ;D :D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #38 : 09 Kasım 2011, 12:27:33 »
Enerji İçecekleri ile Birlikte Alkol Almayın
Haber 22.07.2011 14:34:19 da eklendi.

Bodrum´da yaşanan ve 4 Rus rehberin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan olayın ardından Manavgat Tarım İlçe Müdürlüğü içki satışı yapılan yerlerde denetimlerini sıklaştırdı.         

Bodrum´da yaşanan ve 4 Rus rehberin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan olayın ardından Manavgat Tarım İlçe Müdürlüğü içki satışı yapılan yerlerde denetimlerini sıklaştırdı. İlçe Tarım Gıda Yüksek Mühendisi Birol Tuncel, alkolün özellikle enerji içecekleri ile birlikte tüketilmesi sonucu, üzücü olayların meydana gelebileceğini belirtti.
İlçe Tarım Gıda Yüksek Mühendisi Birol Tuncel, Bodrumda yaşanan ölümlü olaylar sonrasında olayın olduğu gün teknede enerji içecekleri ile alkolün karıştırmak süretiyle tüketildiği yönünde şüphelerin olduğunu ifade ederek enerji içecekleri ile alkolün karıştırarak ya da birlikte tüketilmemesi gerektiğini söyledi.
İlçe Tarım Müdürlüğü Gıda Yüksek Mühendisi Birol Tuncel, “Bakanlığımız talimatları gereği Sahte alkollü içkilerde denetim yapılması konusunda çalışılmaktadır. İçki satın alan kişilerin şişenin üzerinde Tarım ve Köyişleri Bakanlığı´nın üretim veya ithalat izni, tarih ve numarasının olup olmadığı, ürünün etiketinde bulunan diğer etiket bilgileriyle birlikte kontrol edilmelidir. Alkollü içki bayilerinin ve tüketicileri etiketsiz, ruhsatsız veya bandrolsüz içki satışı ve tüketiminden kaçınmaları, şüpheli durumlarda İl ve İlçe Tarım Müdürlüklerine haber vermeleri. ´Alo 174´ aramaları gerekmektedir” dedi.
Tuncel ayrıca ürünün kapağı üzerinde Gelir İdaresi Başkanlığı ve TAPDK logoları taşıyan bandrol bulunması gerektiğini ifade ederek, ”Bandrolün düzgün yapıştırılıp yapıştırılmadığı kontrol edilmeli, bandrol yırtık, yıpranmış halde olmamalıdır. Bandrol üzerindeki logoların yukarı aşağı yönde hareket ettirilerek ve farklı açılardan bakılmak suretiyle kontrol edildiğinde mavi-turkuaz renk dönüşümü olmalıdır. Şişenin daha önce açılıp açılmadığı, özellikle kapak kısmının tutkalla yapıştırılıp yapıştırılmadığı, yıpranmış, darbeli olup olmadığı, kapakta enjektör deliğinin bulunup bulunmadığı kontrol edilmelidir” dedi.
Tuncel ayrıca açıklamasında, “Manavgat´ın turizm kenti olmasından dolayı birçok Bar ve disconun bulunduğunu belirterek bu tür yerlerde daha çok enerji içecekleri ile alkol karışımları yoğunlukta kullanıyor. İlçe Tarım Müdürlüğü olarak bizim tavsiyemiz kesinle enerji içecekleri ile alkolü karıştırıp kullanmayın. Fazla kafein, kalp atışını hızlandırıyor, idrar çıkışını arttırıyor, sinirlilik ve titremeye neden oluyor. Yüksek kafeinli içeceklerin asla alkolle birlikte tüketilmemesi gerekiyor” diye konuştu.

almayın ayol...ne var tutun kendınızı :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #39 : 09 Kasım 2011, 12:36:38 »
alamadım ya donuyo  :/