0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvotkayla iyi gider korkunc zararlıymıs...ben redbl un ankara surmelı oteldekı tanıtımına gıtmıstım basa basa dıyorlar alkolle almayın dıye...babamda katıyordu oyle vodkaya yok cin tonige fılan
votkayla iyi gider
Sömürme işlemi başladı...Sömürme işlemi devam ediyor [◘... ] %1....Sömürme işlemi devam ediyor [◘◘◘◘◘... ] %8 Sömürme işlemi devam ediyor.......Sömürme işlemi devam ediyor [◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘... ] %28 Sömürme işlemi devam ediyor........Sömürme işlemi devam ediyor[◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘... ] %55 Sömürme işlemi devam ediyor........Sömürme işlemi devam ediyor [◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘... ] %80 Sömürme işlemi devam ediyor.......Sömürme işlemi devam ediyor [◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘]] %100 Sömürme işlemi tamamlandıKüfürler alınıyor...Beddualar alınıyor...Eksi oylar alınıyor...İşlem tamamlandıSömürme başarıyla tamamladı.
tehdit işe yaramamış anlaşılan 17 kişi teşekkür etmiş cık cık olmadı bu arada dün haberlerde izledim birisi birayla karıştırıp içmiş ve bikaç dakika sonra ölmüş aman dikkat diyore