Gönderen Konu: Bebek Çikolatası Yardım Lütfen Önemli  (Okunma sayısı 1623 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
Bebek Çikolatası Yardım Lütfen Önemli
« : 05 Kasım 2011, 22:58:58 »
Merhaba arkadaşlar belki biliyosunuzdur oğlumun doğmasına çok az kaldı inş ocakta kavuşucam ona :) Ama yapmak istediğim bişey var eğer bilgisi olan birisi varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim.Oğlumun doğumunda ve mevlütte dağıtmak için kendim hazır aşağıdaki resimdeki gibi çikolataları alıp üstündeki resmi kendim bilgisayarda hazırlıyarak çıkartıp üstüne yapıştırmak istiyorum.Böyle tür bebek çikolataları almaya kalksam bayağı pahalı.Hem kendi el emeğim olsun istiyorum.Fakat aşağıdaki çikolatadaki gibi o resmi bilgisayarda hangi programda yapıp çıktısını nasıl alcağımı bilmiyorum.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi ??? Bildiğiniz bi program varsa onu söylerseniz çok sevinirim..

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
Ynt: Bebek Çikolatası Yardım Lütfen Önemli
« Yanıtla #1 : 05 Kasım 2011, 23:11:17 »
Photoshop ile yapabilirsiniz ayrıca photoshop tasarım konusunda yardımcı olabilirim ama ne üzerine çıktı alıcaksınız ? Mesela benim aklıma gelen şu :  kımıl kımıl şeyler var çikolataların sarıldığı :D onlardan alırsınız çikolatalara sararsınız sonra normal A4 kağıdın üzerine uyacak şekilde şerit halinde çıktılar alırsınız istediğiniz resmin sonra kesip onların üzerine hafif bir yapıştırıcıyla yapıştırır yada bantlarsınız  ::)

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 05 Kasım 2011, 23:12:24 »
Ben de böyle bir şeyler hazırlamak istiyorum. Çikolata da iyi fikir. Ben bebek kurabiyeleri buldum internette. Onları düşünmüştüm.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #3 : 05 Kasım 2011, 23:15:33 »
canım photoshoptan yapabılırsın...bız zeynep e oyle yaptık bu sene 3 yas bıtınce...dogumgununde pasta almadık eve gelen mısafırlere yaptık...bızımkının fotosu uzerınde oynadım fılan...cerceve programı var sonra framing statıon...easy frame creator da var...bızım hocalara da sorabılırım canım ıstersen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #4 : 06 Kasım 2011, 11:23:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Photoshop ile yapabilirsiniz ayrıca photoshop tasarım konusunda yardımcı olabilirim ama ne üzerine çıktı alıcaksınız ? Mesela benim aklıma gelen şu :  kımıl kımıl şeyler var çikolataların sarıldığı :D onlardan alırsınız çikolatalara sararsınız sonra normal A4 kağıdın üzerine uyacak şekilde şerit halinde çıktılar alırsınız istediğiniz resmin sonra kesip onların üzerine hafif bir yapıştırıcıyla yapıştırır yada bantlarsınız  ::)
gerçekten böyle çok iyi olur yardımcı olabilirseniz sevinirim photoshoptan pek anlamıyorumda :(

canım photoshoptan yapabılırsın...bız zeynep e oyle yaptık bu sene 3 yas bıtınce...dogumgununde pasta almadık eve gelen mısafırlere yaptık...bızımkının fotosu uzerınde oynadım fılan...cerceve programı var sonra framing statıon...easy frame creator da var...bızım hocalara da sorabılırım canım ıstersen
cnm çok çok saol valla o programları bilmiyorum ama araştırayım yapabilirmiyim acaba kolay programlarmı ?
Ben de böyle bir şeyler hazırlamak istiyorum. Çikolata da iyi fikir. Ben bebek kurabiyeleri buldum internette. Onları düşünmüştüm.
bende bebek kurabiyesi düşünmüştümde çok daha masraflı olucak böyle bu çikolatalardan marketlerde satılıyo paketi 5TL falan 3 paket alsam yeter üstüne bide bu resimleri yapştırırsam çıktı alıp süper olur :)