test çözmek yeterli olurmu ne yapacağımı şaşırdım zamanda yokki kursa gideyim
ben ilkumutun duvar testleriyle çalışıyorum son 5 yılın çıkmış sorularını veriyor. çalışan, evli ve çocuklu biri olarak geçmenin tek yolunu böyle buldum. fiyat olarakta çok makul.
şimdi benim bir sorum var. büte kaldığımızdan derslerde not ortalaması üzerinden mi hesap yapılacak? yani bütten aldığımız not ile önceki iki sınavın ortalaması baz alınarak mı hesaplama yapılacak?
bu sene burdan sınava giren yok mu hiç

burdan aldığım tüyolarla hemen geçmiş sınav soru kitabını almıştım. geçen sınav hiç çalışmadım ama bu sınav baya uğraştım ya aksi gibi hukuktan 1 tane hariç geçmiş sorulardan çıkmadı

hatırladığım cevapları kontorl ettim şu an iyi gibi, yayınlansın bakıcaz artık. bugün hukuk ve muhasebeyi versem yarın db ve işletmeyi versem, büte matematik ve iktisatı bırakabilseydm ne iyi olurdu

bu yaz matematiği baştan sona iyice öğrenmem lazım
bende girdim bugün

kendime iş aldım ya öf

hobi olarak bunla uğraşıyom

dün baktım biraz 5 -6 tane önceki çıkmış sorulardan çıktı iyi oldu
iş ve sosyal güvenlik hukukunda da vardı bkaç tane çıkmış soru yarınki için bakıyorum simdi sorulara inşallah geçeriz hep birlikte
Ben bu halimle girdim karnım burnumda herkesin gözü ben de

Sınav sonrası da doktora kontrole gittim NST testi yapıldı testlerden bıktım bugün
kızlar hepimize geçmiş olsun ben hala atamadım yorgunluğumu

soruları yayınlasalar da netlerimi hesaplayayım, hazır ısınmışken kalan derslerime çalışayım. geçen çok geç açıkladılar

kiminiz hobiden, kiminiz bebekli, seneye bir de kredili sistem olacakmış hakkımızda hayırlısı olsun napalım okumak iyidir iyi
evet ya çok iyi hemde 1 yetmiyo 2. si lazım

bu arada pazar günkü derslerden de bi önceki yılın sorularından 6-7 tane yakaladım iyi oldu
benımde ıyı gectı drs fazla olunca fazla calısılmıyor ama nokta atıs testlerınden alırsanız bır cok soru ordan cıkıyor karacan dersanelerı nokta atısssssssssss
bende mezun oldum sonuçlar yetişirse ağustosta askere gitcem hayırlısıyla