Artik dersimi aldım a kaynakmis b kaynakmis hikaye sadece çıkmış sorulara çalısmam lazimmis , ben dersimi aldım , siz yanmayın son 5 yılın sorularına çalışın , adamlar örneği bile aynı vermişler ahh kafam ahhhh
ders çalışmadan onlarımı çözüyorsun banada bugün herkes aynı şeyi söyledi sınavda ben 3 yıldır yardımcı kitapla okulun kitabından çalışıyorum 
yok hocam, süper zekayım yaa o yüzden son 20 gün kala kafam denk etti ve yardımcı kitap aldım afedersin sabah aksam it gibi çalıştım 4 dersede ( bu 20 günde çalıştığımı lisede 1,5 ayda çalışsam neredeyse çok rahat dış hekimi veya hukukçu çıkardım ) feci derecede çalıştım. Ama sonuc neyse fena değil fakat (daha iyi) olabilirdi .
Eğer cart yayiniymis curt yayiniymis ugrasmayip en az 5 yılın derslerine calissaidim şimdiki seviyede hatta daha iyi sonuc bile alırdım , hemde soruları anlamak için 500 sefer okumazdim. (Ali cengiz oyunu yapmislar mı diye) uzun lafın kısasa . Artık çıkmış sorulara çalışacağım (üstelik vardı bide çıkmış sorular) . Sen sen ol veya herkes %100 çıkmış sorulara çalışsa gecer (genel muhasebede de formülü ve mantığı öğrensin , problemlerde garanti vermiyorum ama sorunun tarzı aynı olunca ne yapman gerektiğini önceki çıkmış soruda bildigin için daha kolay olur)