0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tek dersi kalan evet sınıf atlıyor kayıt ücretide kendi sayfana tc numaranla girip bakabilirsin şifreni hatırlıyorsan eğerbu linkten Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar bir sorum olacak:Bildiğimiz üzere ikinci dönem harç ödemelerinin son günü geçti. Ben tarihi bilmediğim için yatıramadım. Faizli de olsa yatırma şansım var mı? Eğer yatırabiliyorsam ne zamana kadar yatırabilirim ve ortalama faiz ne olur?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar bir sorum olacak:Bildiğimiz üzere ikinci dönem harç ödemelerinin son günü geçti. Ben tarihi bilmediğim için yatıramadım. Faizli de olsa yatırma şansım var mı? Eğer yatırabiliyorsam ne zamana kadar yatırabilirim ve ortalama faiz ne olur?Arkadaşlar teşekkLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfaiz fazla değilmiş galiba ve istenildiği zaman yatırabiliyorsunuz sanırım artık ama yinede yanıltmak istemem kesin bürodan öğrenin benceürü borç bilirim. Büroyu aradım bilmiyorlar. Bankayı aradım bilmiyorlar. 1,5 saatlik yol çektim gittim bizzat banka memurlarından birine sordum. O da şöyle dedi: Çok iyi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla istedeiğiniz zaman ödeyebiliyorsunuz ve aylık faiz oranı % 2. Ben de buna istinaden 2 ay sonra bile ödemiş olsam 190 TL'den ortalama 8 TL öderim herhalde. evet yatırma şansınız var bende yatırmadım faizde bildiğim kadarıyla fazla değil
faiz fazla değilmiş galiba ve istenildiği zaman yatırabiliyorsunuz sanırım artık ama yinede yanıltmak istemem kesin bürodan öğrenin bence