geçmiş olsun bende ekmeğin hep içini verirdim bi kere kabuğuyla verme hatasına düştüm kaldı boğazında morardı ben parmağımı sokup çıkardım allah (c.c) yaşatmasın
çok büyük geçmiş olsun Allah çocuklarımızla imtahan etmesin bizleri çok zor çook:((
canım benim kıyamam ona ya. çok geçmiş olsun esma hanım

benim de ilk oğlum 6 aylıkken annemin kucağında poğaça gibi bişi emiyordu. anne napıyorsun demeye kalmadan oğlumun nefesi tıkanmıştı. hemn aldım zaten kuş gibi. sırtına vuruyorum, göğsüne bastırıyorum, sallıyorum yok

öldü heralde diye kucaklayayım öpeyim diye yüzünü çevirirken bir çığlık attı, dünyalar benim oldu. annem fenalık geçirdi. hala hep aklımıza geliyor, diyoruz ya olsaydı... hele de oğlumla en mutlu anlarımda hemen aklıma geliyor nasıl bir travmaysa atamıyorum içimden

evlat çok kıymetli, sizi çok iyi anlıyorum. 11 yaşında sanırım yanlış anlamadıysam. ona sağlam bir yere sadaka verdirin. bir de peygamber efendimizin nasihatidir. Sabah-akşam, üç defa "Bismillahillezi la yedurru maa ismihi şeyün fil erdi vela fissemai ve hüvessemi ül-alim duasını 3 defa okuyun çocuklarınıza da üfleyin
ayy gözlerim doldu Rabbim evlatl acısı göstermesin. sakın katı bişey yuttugunda sırtına vurmayın aman.iyice ilerler yoksa.göğüs altından bastırma en iyisi. ters cevırıon kusturun her yolu deneyin
çok geçmiş olsun alahım tüm evlatlarımızı korusun
geçmiş olsun canım. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın.
Çok geçmiş olsun,aynılarını kaç defa ben de yaşadım büyük oğlumda..Her defasında müthiş paniklerdim...