Gönderen Konu: NokiaTurkiye  (Okunma sayısı 3634 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: NokiaTurkiye
« Yanıtla #20 : 05 Aralık 2011, 22:16:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İiyiki yarışmamışım.. Zaten belliydi saçma birşey olacağı.. Adamın fake hesapla 1200 twit atmiş.. Spam yapan kazanmış:) En azindan bi kaç tane hakkedene verdiler de..

hıc sormayın Oktay bey...buugnlerde twıtterı bastı spamcıler :=) yelız hanım ve aysegul e sevındık ama kursagımızda kaldı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 05 Aralık 2011, 22:19:05 »
bide bu var dimi bir kişi bir o hesaba giriyor bir diğerine tek başına yarışma yapıyor...keşke doritos gibi ayrı şahışlar olsaydı belki ozaman o kişinin insiyatifine kalırdı olay
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 05 Aralık 2011, 22:20:33 »
İiyiki yarışmamışım.. Zaten belliydi saçma birşey olacağı.. Adamın fake hesapla 1200 twit atmiş.. Spam yapan kazanmış:) En azindan bi kaç tane hakkedene verdiler de..

hıc sormayın Oktay bey...buugnlerde twıtterı bastı spamcıler :=) yelız hanım ve aysegul e sevındık ama kursagımızda kaldı
sizin babınızda destek olanlara çok teşekkürler arkadaşlar kazansaydım ben de kampanya  ile ıslatacaktım neyse kısmet degilmiş dedigim gibi orkide büyük tebrikler  :) :)

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 05 Aralık 2011, 22:23:08 »
kimse darılmasın alınmasın bizden de kazanan var  terbrik ederim güle güle kullansın orkide  ama bu hafta resmen çuvalladılar..
ajans yarışma 1 hafta daha uzadı diye üstünkörü bakıp bi karar vermiş..zaten bu hafta fazla iplemedikleri belliydi görevler  ya akşam saati geldi ya da tek  ve gerçekten oyalayıcı görevler verip geçiştirdiler. yaratıcılığa dair çok az sunumları oldu yarışmacılara..

Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #24 : 05 Aralık 2011, 22:26:13 »

sizin babınızda destek olanlara çok teşekkürler arkadaşlar kazansaydım ben de kampanya  ile ıslatacaktım neyse kısmet degilmiş dedigim gibi orkide büyük tebrikler  :) :)

Sozten beyın twıtlerı rtledık kuzenle fılan...Lerzan ablanın twıtlere yorum yazdım...ama olmadı...neyse durun bakalım...ınsallah daha ıyı kampanyaları olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 05 Aralık 2011, 22:28:00 »
ben yarıştığım halde ble sözten abinin twetlerine yorum yazdım nediyim daha iyilerine layıksın abi
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 05 Aralık 2011, 22:33:01 »
arkadaşlar çok teşekkür ederim Valla inşallah bol telefon ödüllü bir kampanya daha olur da hep beraber kazanırız kısmetten ötesi olmuyor ama yazılarınız çok mutlu etti beni cidden kazanmış gibi oldum  :) :)

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 06 Aralık 2011, 01:08:04 »
firmalarn yönetim başındakilr kampanyacılığa uzak insanlar olduğu için bunlar normal.senin benim gibi insanlar büyük firmada yönetici olsa hiç bir kampanyada sorun çıkmaz.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #28 : 06 Aralık 2011, 01:21:24 »
ben çok bozuldum
sözten yada bir çocuk vardı bana laf atıp duran onları görsem bu kadar bozulmazdım çünkü emek verdiler derdim ama kazanan iki kişiyi az evvel inceledim:((neyse kısmet tabi ama kaç zamandır fırsat buldukça yazıyordum emek verdiğim için üzüldüm o kadar araştırma yaptığım için üzüldüm beynimi yorduğum için üzüldümv.s. v.s. :'(
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 06 Aralık 2011, 09:14:31 »
Arkadaşlar ben kazanmışım çok sevindim yaa.Ama gönülden istemiştim.Kazanmayı nasıl arzu ettiğimi hayal bile edemezsiniz.Çünkü tarifi çok.Yeğenimin doğum gününe bile gidememiştim.İşyerinden çok geç çıkmak zorunda kalmıştım.Yollarda korkmuştum.Allah size bin katı fazlasını versin.Çok sevinçliyim çok ilk defa büyük bir hediye kazanıyorum :D :D :D
Gayret değil, Niyet önemli.