evet vakit geçirmiyorlar pek ertesi gün veya en geç 2 gün sonra arıyorlar ön yargıyla korkmuştum ilk başta ama kazananlar olunca bende şifreyi bizzat telefonla arayıp verince güvendim
2010 yaptım yaa :/ olmuyo
pazartesinden itibaren çalışmalara başlıyorum önce üye bulmam lazım
numarasını verdiğimiz herkesi arıyolar demi birde ne soruyolar acaba bilen varmı
2010 yaptım yaa :/ olmuyo
Bence Olmuş Geleceği Görebiliyorsunuz 2009 Bitti Gitti Daa
üye olduğunuzda verdiğiniz numaraya reklam mesajları gelebilir firmalara tel bilgilerimizi satark para kazanıyor site bilginiz olsun
bugun 3 tane 1000 aldım ama referans yoladıklarıma halen mail gitmemiş ya bi gitseydi bugun kontorü alabilirdim
üye olduğunuzda verdiğiniz numaraya reklam mesajları gelebilir firmalara tel bilgilerimizi satark para kazanıyor site bilginiz olsun
evet ben de bu sebeple güvenip üye olamadım bir türlü
aman reklam gelse ne olucakki gelsin varsınn bana pek gelmiyo reklam falan ayrıca. bugün 16. sıradayımm gece 12ye kadar düşerim kesinn
bişey dicem belki yanlış düşünüyorum ama bize reklam gelmesi içn telefondan aktive etmemz gerekmezmi o zaman adamlar tüm istedikleri numasralara reklam gönderirler :S ben arkadaşlarımın numarasını verip yüye olurum onlara reklam gider bence reklam için telefondan gelen aktiviteyi yazmamız lazım oraya