Yarın bayramın ilk günü. Bayram alışverişini tamamlamak için Cevahir AVM'ye uğrarsan NIVEA Mega Kutu'nun yanında bir de fotoğraf çektirmeyi unutma. Sana küçük bir sürprizimiz var;
[
10 kişi içindemiydin selcuk abi kötü olmus yaaa

[/quote]bitmesine 1 saat vardı gittigimde sadece 1 kişi yapabilmişti hediyelerde nivea şampuan,krem filandı ben de gelmişken boş geçmiyeyim diye küçük kremlerden 4-5 tane aldım

Yarın bayramın ilk günü. Bayram alışverişini tamamlamak için Cevahir AVM'ye uğrarsan NIVEA Mega Kutu'nun yanında bir de fotoğraf çektirmeyi unutma. Sana küçük bir sürprizimiz var;
foursquare olayını yapsaydım hatıra için görevli kızla da fotograf çektirecektim bu da gitti
İşte ilk ipucu dediğine göre devamı gelicek tahmin yapmayın bekleyin

Cumhurityetin 88. yılı diye 88 bin tane de olabilir
NIVEA Mega Kutu'da kaç krem olduğunu tahmin etmen için sana bir ipucu daha: Kutunun içindeki mini kremleri yanyana dizseydik, Anadolu yakasından Avrupa yakasına uzanırdı. Cetvelin hazırdır umarız;) Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
kod kadar öenmli olan ip ucu anadolu ile avrupa yakasının arasındaki mesafe ne kadardır sorusu.nete baktım bilgi yok arkadaş net
kod kadar öenmli olan ip ucu anadolu ile avrupa yakasının arasındaki mesafe ne kadardır sorusu.nete baktım bilgi yok arkadaş net 
nereden nereyi ölçü aldığına göre değişir

ama kampanya sonunda 20.000 ile 40.000 arası bir şey çıkacak diye tahmin ediyorum ben. kodu sormamın nedeni zaten çeki alma şansı zor 1 kişiye verilecek. en azından fazla tahminle 100 kişi arasına girelim.
boğaziçi köprüsünü göstermiş köprü uzunluğu baz alınabilir bence o sayıya yakın bi sayı olcak 1560 metre köprü