ya ne yapmamız gerekiyo şikayet dilekcesi yazan arkadaşlar varsa buarda yazsın aynısını bizde yapalım money clup fc de yazdım ben konu ile ilgeniyoruz diye yazmışlar
ya ne yapmamız gerekiyo şikayet dilekcesi yazan arkadaşlar varsa buarda yazsın aynısını bizde yapalım money clup fc de yazdım ben konu ile ilgeniyoruz diye yazmışlar
Sevgili Nevin, Milli Piyango İdaresine Faks çekebilirsin.Çekilişin tekrar düzenlemesi için. 0312 417 76 97 nolu faks a faks çekebilirsin
Pastavilla
Merhaba Pastavilla severler, şikayetlerinizle ilgili; “15 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında Migros’tan Money Club Kart veya MoneyVisa ile yaptığınız 2 Pastavilla Makarna + 1 Pastavilla Sos alışverişinizi” belgeleyen fişi mail, fax ya da posta yolu ile Pastavilla’ya ibraz edebilirsiniz. Şikayetleriniz en kısa zamanda değerlendirilecek ve haklı bulunursanız hediyeniz tarafınıza iletilecektir. acıklama yapmış
Pastavilla
Merhaba Pastavilla severler, şikayetlerinizle ilgili; “15 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında Migros’tan Money Club Kart veya MoneyVisa ile yaptığınız 2 Pastavilla Makarna + 1 Pastavilla Sos alışverişinizi” belgeleyen fişi mail, fax ya da posta yolu ile Pastavilla’ya ibraz edebilirsiniz. Şikayetleriniz en kısa zamanda değerlendirilecek ve haklı bulunursanız hediyeniz tarafınıza iletilecektir. acıklama yapmış
mail adresi nedir tam olarak? gönderelim.
Pastavilla
mail adresi nedir tam olarak? gönderelim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Pastavilla
Merhabalar, İtalya seyahati ile ilgili sorun ve şikayetleriniz için Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine mail atabilir, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sayfamızdan telefon, fax ve vb. diğer bilgilerimize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
migrostan beni aradılar, kart numaramı alıp araştırıp döneceklerini belirttiler
ben fişi atmışım
saklama koşulu yoktuki
ne yapayım? itirazım geçerli sayılırmı?
ben fişi atmışım
saklama koşulu yoktuki
ne yapayım? itirazım geçerli sayılırmı?
Moneyclub sayfasına giriş yapın.Son ay harcamalarım kısmında belki vardır.
migrostan beni aradılar, kart numaramı alıp araştırıp döneceklerini belirttiler
migros un 444 lü numarasını mı aradınız?