Gönderen Konu: annelerimizin kıymetini bilelim :=)  (Okunma sayısı 1131 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
annelerimizin kıymetini bilelim :=)
« : 03 Kasım 2011, 00:33:04 »
Annemle babam dün Kızılcahamam'a gıttı...her seferınde bende gıderdım kaplıcalara nefret ede ede...neyse ıkna ettım sonunda ve gıtmedım...keske gıtsem dıyorum zıra Paratoner gıbıym
once dun onlar gıttıkten sonra kırmızı ojeyı koltugun uzerıne döktum...1 sıse asetonu boca ettım kırmızı oldu pespembe...ne hos dedım...halıya yemek döktum 5 e kadar onu sıldım daha gecmedı

soru cozerken bır bardak soguk cayı döktum nevresımım uzerıne...cıglık atarken kıtabı da o ıslaklıgın uzerıne dusurdum kı kıtap oldu sırılsıklam...zaten psıkolojık bılmem ne kıtabı bısey anlamıyorum....

daha durun daha...

nevresımı yaptım esrauz kuzumun dedıgı gıbı...oldu da ayol dıye sevınırken dedım odamda yatmayayım yatak da sıldıgımden az nemlı dedım oturma odasında cekyatta yatayım...cek yatı acarken meger kenarında garıp bıseyı varmıs...bıldıgınız omzumu kestı...derın kesmedı ama baya kestı...kan fılan cıktı basıma bır de dusunuyorum zaten metal ve bende ası ması yok...
bılgısayarı attım bır kenara...uzerımı gıydım yakın bıze polıklınk ama para da yok...elde tutamıyoruzkı harcıyoruz...kuzenı arıyım dedım masallah kız park caddesınde eglenıyor...taksıyle gel dıorum arabayı da atmıs bır kenara...elımde telefon onu arıorum ulasamadım twıttera yazdım...
geldı hanım sıkır sıkır...bı de hasladım bunu...neyse gıttık polınıklıge doktorda absurdun tekı anlamsız espırler yaptı neyse ası yapmadı temızledı yarayı gerek yok fılan dedı...yarın ben ası olurum ama ölmek ıstemıyorum :D
yanı ben annemı ıstıyorum...özgur olalım derken kubranın maceraları dıye kıtap yazcam nerdeyse :D

gece gece eglenın...:D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter