Bilmiyorum belki yasak böyle bir konu.. Sadece uyarı amaçlı yazıyorum... Şu kampanyalardan kazandığım biletleri yeri geldi ücretsiz verdim, yeri geldi cuzzi miktarlara sattım. Burada ücretsiz verdim, diğer forumda ücret ile sattım..
umutuzum nickli şahisa 30 TL 'ye çift kişilk bilet sattım, ücreti maçtan sonra yatırabilirsin dedim. Bu şahıs biletleri aldı, pazartesi yatırım dedi, gidiş o gidiş.. Twitter'da da aynı nicki kullanıyor, oradan mesaj attım bloklamış:)
Size tavsiyem, olurya ileride birşey almak ister, takas ister kesinlikle güvenmeyin... Bu konuyu 30 TL için değil, bu şahsa karşı dikkatli olalım diye açtım:)
Eğer konuda bir yanlışlık varsa kusura bakmayın...
Bilmiyorum belki yasak böyle bir konu.. Sadece uyarı amaçlı yazıyorum... Şu kampanyalardan kazandığım biletleri yeri geldi ücretsiz verdim, yeri geldi cuzzi miktarlara sattım. Burada ücretsiz verdim, diğer forumda ücret ile sattım..
umutuzum nickli şahisa 30 TL 'ye çift kişilk bilet sattım, ücreti maçtan sonra yatırabilirsin dedim. Bu şahıs biletleri aldı, pazartesi yatırım dedi, gidiş o gidiş.. Twitter'da da aynı nicki kullanıyor, oradan mesaj attım bloklamış:)
Size tavsiyem, olurya ileride birşey almak ister, takas ister kesinlikle güvenmeyin... Bu konuyu 30 TL için değil, bu şahsa karşı dikkatli olalım diye açtım:)
Eğer konuda bir yanlışlık varsa kusura bakmayın...
sizde de hata var, parayı almadan vermiycektiniz
hiç görmedm o nickli kişiyi ben ya gecms olsun
Hocam hata mı dersin bilmem ama hani benim bi kaybım olmadğı için fazla önemsemedim. Ha birde 30 TL için bu kadar düşmezler dedim:) Baya bi yalan atti mesajlarda, yurtdışında yeni geldim vs.. Sonra internette gezerken başka bir sitede ona verdiğim biletler için 100 TL istediğini gördüm:)
geçmiş olsun okityanın banada ucretsiz bilet verdiği olmustur cok tesekkur ederim tekrar
Oktay her ne olursa olsun ticarette önce satıcı parasını almalı aracı olsa belki anlardım..Bence ne kaybettiğini önemsemiyorsun ama senin için önemli herhangi bir obje de olabilirdi..Bundan sonrası için umarım daha dikkatli davranırsın..Geçmiş olsun ve merak etme hayrını göremez ! ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin

Adresi bile var ama 30 TL için uğraşamam:)) Ama dikkatli olmak lazım. Birde buraya üye değil ama hemen üye olup, talip olabilir:))