Yine Muhteşem Ödüller seni bekliyor!
08 Eylül – 07 Kasım 2011 tarihleri arasında sürecek olan Akazoo Sans CepT kampanyasının 2. dönemi yine muhteşem ödüller dağıtmaya devam ediyor. Kazanmak için acele etmelisin, SANS yaz 5666'ya gönder, Akazoo puanlarını al, bu muhteşem ödüller için çekilişe katıl!
1 talihliye İstanbul Beyzade Konakları'ndan EV
1 talihliye 2012 Model BMW X1
5 talihliye Vespa Motorsiklet
61 talihliye Samsung LCD TV 40 inç
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
akşama kadar 20 tane mesaj atıyor mubarek
Merhaba,
Öncelikle herkesin mübarek bayramını kutluyor ve iyi bayramlar diliyorum. Bu tarz kampanyalara katılım yapılmaması yönünde taraftarım. Bir önceki döneme 7794939 adet katılım yapılmış. En az ücretten yani 1 TL üzerinden katılım yapılsa 7 milyon 794 bin küsür TL para yapıyor. Verdiği hediyelerin toplam miktarı 500000 TL bile yapmaz tahminimce. TL karşılığı alıp kullanabileceğiniz bir ürün de yok (gerçekten duvar kağıdı vs. kullanımı yapılmıyorsa ki tahminimce % 99 yapılmıyordur). Bu sebeplerden dolayı katılım yapmamak daha hayırlıdır diye düşünüyorum.
İyi günler.
katılmayın derim arka arka mesaj geliyor sürekli kontor düşüyor elde var 0 kandırmaca
mesajları durdurmak için dur yazıp bir numaraya gönmderiliyordu ama numarayı unuttum. sitesinde yazıyor.
extra çekiliş hakkıyla ödüllendirildiniz diye mesaj geliyor şans yazıp 5666 ya yollayacakmışız, şimdi yolladık diyelim 2,6 tl alıyor mu almıyor mu? bildiğim kadarıyla alıyor peki ödül dediği nedir anlamadım tam bi kandırmaca
Şans Cep-T 5666
Değerli takipçilerimiz;
Akazoo’nun Şans Cep-T kampanyası 07.11.2011 saat 23:59 itibariyle sona ermiştir.
Çekilişimiz Noter huzurunda Milli Piyango idaresi tarafından 10.11. 2011 tarihinde halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazananlar listesi ise,
14 Kasım 2011 tarihli Star Gazetesi’nde ve Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin web adresinden yayınlanacaktır.
Katılımınız için her birinize teşekkür ederiz.