Bağlanılan Hatırlatmalar

• nursen/5 kişiye sahwlland şal: 28 Kasım 2011 - 30 Kasım 2011

Gönderen Konu: nursence hersey/5 kişiye shawlland şal hediyemiz/(31 Ekim-30 Kasım)  (Okunma sayısı 3072 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

KATILIM ŞARTLARIMIZ  
* Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Sayfamızı beğeniyorsunuz sayfadaki yayınlanan ürünlerden 1 adet duyuruyu profilinizde paylaşıyorsunuz
*en az 10 arkadaşınıza sayfayı öneriyorsunuz
* blogunuzda yada facebook sayfanızda yada twitter hesabınızda sahwlland'ın tanıtımını ve kampanyayı duyuruyorsunuz
* sahwlland ve kampanya duyuru linkiyle beraber mail adresinizide yorum olarak bırakıyorsunuz
şartlarımız bu kadar son katılım 30 kasımdır katılımlarınızı bekler hepinize bol şanslar dilerim

« Son Düzenleme: 28 Kasım 2011, 10:44:48 Gönderen: nursen »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum

KATILIM ŞARTLARIMIZ  
* Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Sayfamızı beğeniyorsunuz sayfadaki yayınlanan ürünlerden 1 adet duyuruyu profilinizde paylaşıyorsunuz
*en az 10 arkadaşınıza sayfayı öneriyorsunuz
* blogunuzda yada facebook sayfanızda yada twitter hesabınızda sahwlland'ın tanıtımını ve kampanyayı duyuruyorsunuz
* sahwlland ve kampanya duyuru linkiyle beraber mail adresinizide yorum olarak bırakıyorsunuz
şartlarımız bu kadar son katılım 30 kasımdır katılımlarınızı bekler hepinize bol şanslar dilerim

KARGO ÜCRETİ KAZANANA AİTTİR ARKADAŞLAR
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
yarın son gün katılımlar için

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
çekilş başlıyor

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Çekilişi Kazananlar:

1-) alışveriş davteiyes
2-) semra akdağ
3-) sıddıka yalçınkaya
4-) emrah arslan
5-) esra

Yedekler:

1-) murat avcı
2-) hande sayer
3-) neşe kılavuz
4-) pelin
5-) erkan

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
esra benimdir umarim kardesim yine yedek neyseki bu defa 1. Yedek

Çevrimdışı burakcan

• Usta Kampanyacı
ben bloğ kampanyalarını bir türlü beceremiyorum illaki benimde bloğ olmasımı lazım

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
bu günlük bu kadar  heyecan bana yeter kazanan arkadaşlar iyi günlerde kullansın inşallah
 :D

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
ben bloğ kampanyalarını bir türlü beceremiyorum illaki benimde bloğ olmasımı lazım
bloğun olmasıne gerek yok arkadaşım üstelik bloğ kampanyalarına katılmak çok daha kolay :) facede duyurursun kampanyayı  :)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum

blog olmasına gerek yok esmanururnda dedıgı gıbı facede duyurman yeterlı  ;)