Gönderen Konu: 1 Kişiye Çekilişle 4gb Kingston Flash bellek veriyoruz.(çekiliş sona erdi))  (Okunma sayısı 1274 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dejaay

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • www.usbuzmani.com
    • USB aygıtlar hakkında herşey

Çekilişe katılmak için yapmanız gereken, sosyal sorumluluk olarak kabul ettiğimiz bir okulumuzun katıldığı projeye destek vermek, hepsi bu. Nasıl destek veririm:
1- Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasına girip beğene tıklıyorsunuz. Ardından..
2- "SENDE KATIL" butonuna basarak giriş yapın.
Giriş yaptıktan sonra, "izin ver" butonuna tıklayarak, açılan sayfaya rastgele(atmasyon) bır cep tel numarası girin. Girdikten sonra...
3- Açılan sayfadan "ŞEHRE GÖRE SIRALA" kısmından "Aksaray" ilini seçip listele dediğinizde, karşınıza 4. sırada çıkan " Mehmet Akif Ersoy İ.Ö(Gülağaç/Aksaray)" okuluna destek ol butonuna basarak destek olabilirsiniz.

Destek olduktan sonra Facebook sayfamıza Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin gidip. Destek olan kaçıncı kişi iseniz o sayıyı belirten bir yorum yazmaktır. (örnek: destek oldum 205. kişiyim gibi..) Hepsi bu kadar. Bu şekilde çekilişimize dahil olcaksınız.

ÇEKİLİŞ HAKLARIMI ARTIRABİLİR MİYİM ?

Çekiliş haklarınızı artırmak için şunları yapabilirsiniz:

Çekiliş hakları:

1- Sitenin tanıtımının bir blog üzerinden ya da bir site üzerinden yapılması (Sitenin tanıtımını kendi anlatımınızla yapabileceğiniz gibi aşağıda tarafımızdan hazırlanan tanıtım şablonu ile de yapabilirsiniz. Eğer site tanıtımını kendi yazacağınız bir yazı ile yapacaksanız yazınızda sitemizin ana sayfasının linkini bulundurmak zorundasınız. [ Örnek tanıtım yazısı konu altındadır***] İster kendi sitenizde, ister üye olduğunuz forumda tanıtım yaparak katılabilirsiniz.)= 1 çekiliş hakkı

Eğer site tanıtımını yaptığınız site bir teknoloji,bilgisayar sitesi ise (chip.com.tr, hardware, pcnet..vs) çekiliş hakkınız 2’ye çıkar. Yani teknoloji sitesinde tanıtım yapmak= 2 çekiliş hakkı demektir.

2- Site içindeki herhangi bir konunun, bir forum üzerinde veya sitede (konu açarak ve alıntı yeri belirtilerek) yayınlanması = 1 çekiliş hakkı

3- Sitemizi Twitterda takip ederseniz, (following) = 1 çekiliş hakkı. Sitemizin twitter sayfası: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

4- Facebook profilinizde,sitedeki herhangi bir konuyu paylaşmanız(paylaşım ayarını herkes olarak yapmalısnız) =1 çekiliş hakkı.

5- Herhangi bir sosyal imleme sitesinde, (linkibol.com, haber.gen.tr, oyyla.com, habberci.com, tusul.com..gibi) site içinden seçeceğiniz herhangi bir konuyu yayınlamanız =2 çekiliş hakkı

Yaptığınız bu işlem ya da işlemleri (Site tanıtımını yaptı iseniz tanıtım yaptığınız sitenin linkini, konu paylaştı iseniz paylaştığınız konunun linkini, twitterda takip etti iseniz twitter kullanıcı adınızı, facebook profilinizde paylaştı iseniz profil linkinizi, sosyal imleme sitesinde paylaştı iseniz sitenin linkini, ekşi sözlükte paylaştı iseniz linkini ) konu altına yorum bırakarak bize bildiriniz.

Çekilişimiz 14 Kasım 22:00 da gerçekleşecek ve kazanan talihli kişi facebook sayfamazdan açıklanacaktır. Kampanya kapsamında gönderilecek ürünün kargo masrafları tarafımızdan karşılanacaktır. (yurtdışı katılımlarında kargo kazanana aittir)

Hediye edilecek ürün: 4 GB USB 2.0 DTIG3 KINGSTON

Çekiliş programı olarak “wm çekiliş aracı” kullanılacaktır.

Bol şanslar….

***Tanıtım yazısı:

" USB aygıtları yeni bir bakış- usbuzmani.com

2008 yılında usb ile ilgili büyük bir boşluğun doldurulması doğrultusunda oluşturulan sitemiz, 4 yıldan bu yana, yayın hayatına yavaş ama emin adımlarla devam etmektedir.

Türkiye’nin ilk ve tek usb içerikli sitesidir.

Flash Diskler-USB Bellekler-Harici Diskler hakkında döküman, genel paylaşım; çözüm mekanı..
Ayrıca bilgisayar destek sayfaları ile her türlü bilgisayar sorununuza çözüm sunuyoruz.
En güncel Harici depolama aygıtlarının haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Görevimiz:

"Usb aygıtların kullanımı sırasında ortaya çıkan sorunlara çözüm bulmak,

USB aygıtlara yazılım desteği vermek,

USB aygıtların kullanımını kolaylaştırmak, onları bilgisayarınızın bir parçası yapmak,

Usb hakkında yazılanları, çizilenleri tek çatı altında birleştirmek

USB hakkında söz sahibi olmak,

Kullanıcılara teknolojik destek vermek , olarak özetleyebiliriz.”

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin "
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2011, 12:43:04 Gönderen: dejaay »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı dejaay

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • www.usbuzmani.com
    • USB aygıtlar hakkında herşey
Çekilişle ilgili ayrıntılar açıklanmıştır.. :-*