Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKADINI KİMLER ÖPÜYOR
O DEĞİLDE BİZ BİR ÇİKOLATA KAZANINCA SEVİNİYOZ BİZ GARİBANIZ
bu arada forumda büyük harfle yazmak yasak die biliyodum ben
arada caps lock açık unutuluyor ne olcakalıntı içine mesaj yazmak da yasak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKADINI KİMLER ÖPÜYOR
arada caps lock açık unutuluyor ne olcakalıntı içine mesaj yazmak da yasakalıntı içine mesaj yazmak demekte yasakalıntıdan çıkamıyorum kurtarın beni
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKADINI KİMLER ÖPÜYOR
arada caps lock açık unutuluyor ne olcakalıntı içine mesaj yazmak da yasakalıntı içine mesaj yazmak demekte yasakalıntıdan çıkamıyorum kurtarın beni
ne bu ya herşey yasak :PP
aaa bende çıkamıyorum hapsettiniz oh olsun sizeee beni kınadınız hahaha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKADINI KİMLER ÖPÜYOR
arada caps lock açık unutuluyor ne olcakalıntı içine mesaj yazmak da yasakalıntı içine mesaj yazmak demekte yasakalıntıdan çıkamıyorum kurtarın benideneyeyim bakayım girdaptan çıkacak mıyım
ya bu ne bataklık gibi çıkılmıyorr
Hepsine şimdi katıldım teşekkür ederim
liz ablayla 28 ortak arkadasim var