0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
KADINI KİMLER ÖPÜYOR O DEĞİLDE BİZ BİR ÇİKOLATA KAZANINCA SEVİNİYOZ BİZ GARİBANIZ
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKADINI KİMLER ÖPÜYOR O DEĞİLDE BİZ BİR ÇİKOLATA KAZANINCA SEVİNİYOZ BİZ GARİBANIZ bu arada forumda büyük harfle yazmak yasak die biliyodum benarada caps lock açık unutuluyor ne olcak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKADINI KİMLER ÖPÜYOR O DEĞİLDE BİZ BİR ÇİKOLATA KAZANINCA SEVİNİYOZ BİZ GARİBANIZ bu arada forumda büyük harfle yazmak yasak die biliyodum benarada caps lock açık unutuluyor ne olcak alıntı içine mesaj yazmak da yasak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKADINI KİMLER ÖPÜYOR O DEĞİLDE BİZ BİR ÇİKOLATA KAZANINCA SEVİNİYOZ BİZ GARİBANIZ bu arada forumda büyük harfle yazmak yasak die biliyodum benarada caps lock açık unutuluyor ne olcak alıntı içine mesaj yazmak da yasakalıntı içine mesaj yazmak demekte yasak