Gönderen Konu: Doğu Anadolu Fay Hatları TIR’ı profilinde paylaş hediye kazan  (Okunma sayısı 864 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
DASK deprem ve zorunlu deprem sigortası bilincini artırmak için yeniden yola çıkıyor! DASK'ın Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü işbirliğiyle yola çıkardığı FAY HATLARI TIRI bu kez Doğu Anadolu'yu dolaşıyor. Deprem simülasyonuna sahip TIR, Doğu Anadolu Fay Hatları üzerindeki deprem riski yüksek il ve ilçeleri ziyaret edecek.

Kandilli Rasathanesi eğitmenleri halka deprem öncesinde, sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler ile zorunlu deprem sigortasının önemini anlatacak. Etkinliklere katılanlar 7.4 büyüklüğündeki Kocaeli depremini simüle eden DOĞU ANADOLU FAY HATLARI TIRI'nda deprem anında yapmaları gerekenleri uygulamalı olarak öğrenecek.

Tüm katılımcılara Deprem Geçecek, Hayat Devam Edecek Depreme Hazırlık Eğitim Seti ile sürpriz hediyeler verilecek. Eğitimlerde sorulan sorulara doğru yanıt verenler ise tam teçhizatlı deprem çantasının sahibi olacak.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ismail2776

• Usta Kampanyacı
paylaştım, insanlara güzel bir şekilde depremi anlatıyor. Gerçekten çok güzel.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
blogumu takip edermisiniz.

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
DASK
Günde 40 Kuruş ve Doğu Anadolu Fay Hatları TIRI ödüllü uygulamalarımız sona ermiştir. Kazananlar 11.11.2011 Cuma günü sayfamızda duyurulacaktır.
bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.

Çevrimdışı alpi4242

• Usta Kampanyacı
4 kasım  saat 17.59 30 da  cevapladım.  belki sonucu kazanır yeterli katılım yoksa diye