Yeni yarışmamız başlamıştır:
Hiç zaman kaybetmeyelim. 15 KASIMDA SONA ERECEK VE SADECE BEĞEN&PAYLAŞ&KAZAN SİSTEMİYLE KATILIM YAPACAĞIZ. SAYFAMIZI BEĞENİN&PAYLAŞIN BU YETERLİ.. DUVARA YAZIN BEĞENDİM&PAYLAŞTIM DİYE BU YAZININ ALTINDA İSİMLERİNİZ OLSUN. TAKİP ETMEMİZİ KOLAYLAŞTIRSIN. Hepinize bol şans...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
katıldım.teşekkür ederim.
Butik Oprah
YENİ ÇEKİLİŞİMİZ BAŞLADI. 50-100 KİŞİ GİBİ ETİKETLEMELERDEN BEĞENDİRMELERDEN KURTULUP TEK BİR FORM İLE ÇEKİLİŞE KATILABİLİR ŞANSINIZI DENEYEBİLİRSİNİZ.

BUYRUN SEVGİLİ OPRAH ÜYELERİ SİZLER İÇİN HAZIRLANAN FORMU DOLDURUN GÖNDERİN. HERKESE BOL ŞANS
Kayit olun veya
giris yapinÇEKİLİŞ İLE BİR ÜYEMİZE ABİYE ÜRÜNLERİMİZDEN BİRİNİ HEDİYE EDECEĞİZ. ( ELBİSE,AYAKKABI,ÇANTA ALBÜMLERİNDEN )
SON GÜN 25 KASIM !
Yeni yarışmamız başlamıştır:
Hiç zaman kaybetmeyelim. 15 KASIMDA SONA ERECEK VE SADECE BEĞEN&PAYLAŞ&KAZAN SİSTEMİYLE KATILIM YAPACAĞIZ. SAYFAMIZI BEĞENİN&PAYLAŞIN BU YETERLİ.. DUVARA YAZIN BEĞENDİM&PAYLAŞTIM DİYE BU YAZININ ALTINDA İSİMLERİNİZ OLSUN. TAKİP ETMEMİZİ KOLAYLAŞTIRSIN. Hepinize bol şans...
Kayit olun veya giris yapin
BUTİK OPRAH
Çekiliş yine wmaracı çekiliş aracı ile yapılmıştır print screen tuşu çalışmıyor şuan bulunduğum pc'de ve ismi direkt sitedeki gibi kopyalıyorum.
Çekilişi Kazananlar:
1-) 2) Açelya Billursu
Tabrik Ediyoruz Açelya Hanımı
Güzel olmuş böyle formla temiz iş emeğine sağlık sayfanın.