Gönderen Konu: Clinique Even Better-Koyu Leke Serumu  (Okunma sayısı 1510 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Clinique Even Better-Koyu Leke Serumu
« : 25 Ekim 2011, 15:18:10 »
Arkadaşlar Clinique Even Better Clinical Koyu Leke Serumu ( 30 ml) var elimde,ben kullanmayacağım  orjinal paketi ambalajıyla hazır.satın almak isteyenlere ö.m gönderebilirler.

Özelliği:
serum koyu lekeleri, yaşlılık lekelerini ve yaşlılık sonucu oluşan renk farklılıklarını, güneşin cildimize yıllar boyu verdiği zararları, çevresel zararları ve akne lekelerinin izlerini gözle görülür şekilde azaltırken, daha sağlıklı ve pürüzsüz bir görünümü de açığa çıkarıyor. Klinik testler, Even Better Clinical Dark Spot Corrector’ın sektörde altın standartı temsil eden reçeteli içerikle karşılaştırıldığında 4, 8 ve 12 haftada, cilt rengini eşitlemede bu içerik kadar etkili olduğunu ispatlamış.
izgim

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
Ynt: Clinique Even Better-Koyu Leke Serumu
« Yanıtla #1 : 25 Ekim 2011, 16:47:04 »
ben erteb hanımdan yakala.co kuponları ile aldım. siz takas düşünüyormusunuz yada satılıksa ne kadar düşünüyorsunuz. belki 2. yide alabilirim belki  ne kadar uzun süre bu kremi kullansam  o kadar faydalı olabilir. 1 tane yurtdışından kendim aldım kullandım şu an bir sonuç yok.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2011, 16:37:47 »
arkadaşlar son kalan 2 adet clinique de 75+75=150 tl.den satılmıştır.satılık ilanı artık hükümsüzdür.teşekkürler ;)
izgim

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
« Yanıtla #3 : 10 Kasım 2011, 17:12:30 »
o çok iyiymiş bendede var bacı benimkinide satsan ne güzel olur .ben 60 veririm  ;D