Gönderen Konu: Var misin Yok musun oyna, altin ve hediyeler kazan  (Okunma sayısı 27891 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nurselcagri

• Usta Kampanyacı
  • şans bizden yana olsun...
Ynt: Var misin Yok musun oyna, altin ve hediyeler kazan
« Yanıtla #20 : 23 Ekim 2008, 13:05:15 »
bence bu dediğiniz doğru değil.
ekim de sistem değişene kadar hergün puan topladım .
364000 puanım vardı.en düşük kitap bile 380.000 ile kapandı.insanları kandırmayın.buna şahit olan bir sürü kişi var.dediğiniz 100000 li puanlara gofret bile yoktu.

Çevrimdışı nurselcagri

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 23 Ekim 2008, 13:07:15 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşım ben 102,000 puanla kazandım.:)
bu puana bu ay kazanmış olmanız mümkün değil.yani 19 ekimden öncesi için.filiz bekletenler kaç puanla zay.kem.kazandı acabA?????*
BEN BAKTIM 19 UNDA BİTTİĞİNDE 400000 KÜSÜRLE GİTMİŞTİ DE....

Çevrimdışı gamzemehmet

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 23 Ekim 2008, 17:00:24 »
arkadaşım ben 102,000 puanla kazandım.:)

ceydaa arkadaşım nurselcagri arkadaşımız doğru söylüyor.Ben bu siteye yaklaşık 1 yıldır üyeyim ve puanım da 350.000 ile 500.000 arasında olmasına rağmen bugüne kadar malesef hiçbir şey kazanamadım.Umarım bizler yanılıyoruzdur.Siz haklısınızdır.Kazandığınız ödül içinde sizi tebrik ederim.

Çevrimdışı suleyman.gundogan

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #23 : 24 Ekim 2008, 18:37:16 »
Arkadaşlar piyasada bir çok bedava üyelik ile kazandırdığını iddia eden site var. Peki bu siteler nasıl kazanıyor. Şöyle: Üyelerin e-mail adreslerini reklam şirketlerine satarak. Böylece tanımadığımız birçok siteden reklam gelmeye başlıyor email adreslerimize.

Biz ise kazanmak için uğraşıp duruyoruz.

Bu sözlerim kime peki? Bu tip çalışan birçok site var. İsim vermiyorum. Ama dikkat ederseniz olayın içyüzünü anlayacaksınız. İyi günler.  ;)

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 24 Ekim 2008, 23:27:11 »
bu site tamamen düzmece kesinlikle ve kesinlikle vaktinizi harcamayın derim ben..
15-20 gün boyunca puan topladım koydukları altın hediyenin süresine 10 gün vardı biraz uğraşıp yüksek puanlara ulaşarak o hediyeyi alma düşencesindeydim ama nooldu bide baktımki kalan süre 1 gün mail attım noluyo ne ayak diye, siteyi yeniliyoz artık sistem değişti dediler neyse lanet şeytana dedim. Bunlar siteyi yenilediler bende bi hediyeye 1 dk kala teklifte bulundum ancak karşıma çıkan ekranda malesef bu hediye için ayrılan süre bitti yazısı çıktı.. Ayrıca başka birgün öğlene kadar varmısınyokmusun yarışmasının en yüksek puanı 50 bin iken öğleden sonra bu puanı 10 bine düşürdüler tabi puanı toplaması gereken şahıslar sabah topladı ve kaliteli diye düşündüğümüz hediyeyide aldılar, yine yedikleri naneyi sordum kendilerine mail ile bi kaç gün sonra cevap geldi tekrar eski haline getirdik diye..
Ben şimdi bunları yazdım ama üşenip okumak istemeyenler olabilir, özetle uğraşmayın bu siteyle emeğinize yazık bunlar dolandırıcı çıkın simit satın kazandığınız parayla çok daha iyilerini alabilirsiniz (tabi emeğinizle kazandığınız paraya kıyabilirseniz :) ) Benden söylemesi...

Çevrimdışı suleyman.gundogan

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #25 : 24 Ekim 2008, 23:35:52 »
YSR86 seni ayakta alkışlıyorum.

Aman dikkat et, site seni gözüne almasın.  :D

Çevrimdışı nurselcagri

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 25 Ekim 2008, 10:28:59 »
bu site tamamen düzmece kesinlikle ve kesinlikle vaktinizi harcamayın derim ben..
15-20 gün boyunca puan topladım koydukları altın hediyenin süresine 10 gün vardı biraz uğraşıp yüksek puanlara ulaşarak o hediyeyi alma düşencesindeydim ama nooldu bide baktımki kalan süre 1 gün mail attım noluyo ne ayak diye, siteyi yeniliyoz artık sistem değişti dediler neyse lanet şeytana dedim. Bunlar siteyi yenilediler bende bi hediyeye 1 dk kala teklifte bulundum ancak karşıma çıkan ekranda malesef bu hediye için ayrılan süre bitti yazısı çıktı.. Ayrıca başka birgün öğlene kadar varmısınyokmusun yarışmasının en yüksek puanı 50 bin iken öğleden sonra bu puanı 10 bine düşürdüler tabi puanı toplaması gereken şahıslar sabah topladı ve kaliteli diye düşündüğümüz hediyeyide aldılar, yine yedikleri naneyi sordum kendilerine mail ile bi kaç gün sonra cevap geldi tekrar eski haline getirdik diye..
Ben şimdi bunları yazdım ama üşenip okumak istemeyenler olabilir, özetle uğraşmayın bu siteyle emeğinize yazık bunlar dolandırıcı çıkın simit satın kazandığınız parayla çok daha iyilerini alabilirsiniz (tabi emeğinizle kazandığınız paraya kıyabilirseniz :) ) Benden söylemesi...

helal olsun arkadaşım sana bende sonuna kadar katılıyorum sana.bizi oyalayıp duruyorlar.birde bitanesi çıkmış diyoki ben 102000 puana kitap kazandım. ???bu mümkün değil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Çevrimdışı gamzemehmet

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 25 Ekim 2008, 10:38:07 »
doğrusöylüyorsunuz arkadaşlar.ysr86 arkadaşım seni de bu uğraşların için tebrik ederim.Bende site ile bir kaç kez bağlantıya geçtim.Ama malesef tatmin edici bir cevap alamadım.Hep dolambaçlı yuvarlak cevap veriyorlar.Her gün yeni bir puanlama sistemi getiriyorlar. Kazı kazan diye bir oyun var oyunu nekadar kazırsan kazı hiç yüksek puan çıkmıyor zaten senden oyun başında 1.000 puan alıyor.Oyun sırasında arka arkaya 250,500,1000 açar isen hiç puan kazanamıyorsun.Akisine puan biriktiricem diye uğraşır iken puan kaybediyorsun.Ama yine de bu site de hediye kazanmak isteyen arkadaşlar kendileri bilir.

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 25 Ekim 2008, 12:06:27 »
renklibir.com sitesi tamamen düzmecedir uzun bir süre sonra siteyi takibe alarak belirli şahısların son dakikada yüksek bir rakam yazarak hediyeleri aldığını gözlemledim.tamamen üye sayısını artırmak ilgi çekmek amaçlı reklam yapıyorsunuz. ben üye olalı yıl oldu. ama ne numune gönderdiniz ne de o uçuk puanlı hediyeleri kazanabildim. bir sürü de anket doldurdum üstelik...
biz size üye olup reklamlara tıklayıp para kazandırıyoruz ama sizin bize kazandırdığınız hiçbir şey yok. bir de en çok numune dağıtan siteyiz diyorsunuz. tamamen yalan. dediğim gibi 1 yılı geçti ben size üye olalı ama ne numune ne de hediye yok. bu durumu düzeltmenizi talep ediyorum. biz insanların haklarını yiyorsunuz. aksi halde sizi yetkili yerlere bildireceğim ve gerçek yüzünüzün görünmesini sağlayacağım.

bu mesajı yolladım siteye ve eğer gerçekten gereken yapılmazsa gerekli yerlere bildirip siteyi kapattıracağım. halkı aptal yerine koyamaz kimse!

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 25 Ekim 2008, 12:30:51 »
Ben üyelik iptali için mail yolladım daha ses soluk yok bu sitenin reklamının yapıldığı bütün forumlara gerçek yüzlerini ne halt olduklarını yazacam zaman hırsızlığı yapıyolar..
Dünmüydü ne koydukları hediye sünger puanı 75000 söyleyin adresinizi ben size bir cuval yollayım diyecem ama üyelerine yazabileceğimiz forumları bile yok...