anlaşılmıyor bişi yaaaaa offff
Nesi anlaşılmıyor ?
Her bölümde çıkan kızların numaralarını telefona geçireceksin sorulara doğru cevap vererek. Ama ilk önce ekrana gelen kız sıralamasını doğru bilip isimlerini iyi hatırlaman lazım gerekirse bir yere top alarak yarış. Hepsi bu kadar.
okadar puanı nasıl yapmışlar ya
axenin tişörtü daha önce bana ve eşime gelmişti ablam adınada yapmışım ama hatırlamıyorum dün ablamınki geldi ve eşimin adına bir daha geldi sizinde geldimi 4 tane oldu
sinless hiç riske girme. Sonuç olarak 10gibi bi ortalamayla yarışmanın bitirilebildiğini ve 500 ekstra davet puanı alınabildiğini axe yetkilileri dahil herkes biliyor adamlarda sürekli temizlik yapıyor. Önem verdikleri belli oluyor. hergece temizlemekten bıkıp haftada 1 fln temizleyebilirler. IP statik olsun farketmez sonuçta eline bişey geçmez... o fazla puan yapanalrın bi kısmı silineceğini bilmeyenler..
Mail attım adamlar umursamıyor

Dediğin gibide olabilir haftada 1 kez ama o zamanda hilecilerin hepsine gün doğacak hepsi puanları yükselticek en mantıklısı günlük ama ilgilenen yok snaırım. Bekleyip görücez ne yazıldıysa o olsun diyelim artık.