Gönderen Konu: Axe ile numaralar aksın  (Okunma sayısı 57682 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
Ynt: Axe ile numaralar aksın
« Yanıtla #320 : 26 Mayıs 2009, 11:57:47 »
benim de en iyi derecelerim 5-7-9-12-14-18
brc son bölümde 17 yapmış hadi onu da 17 olarak kabul etsek 10.810 olur ki bu bile ütopik
çünkü hepsini aynı anda yapmak o kadar zor ki kafayı sıyırıyorsun. son bölüme kadar mükemmel oynasan bile son bölümde heyecana geliyorsun. Ayrıca herşeyi bilsen de kızların isminin nerde çıkacağını bilmediğin için orda da bir bekleme payın oluyor.

10.890 imkansız. kızların daha erken ekrana gelip kapanması lazım. ilk 2 bölümde bekliyorsun zaten. ayrıca ikinci kızlar hep geç kapanıyor bu da oynayanı yavaşlatıyor.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı lorem

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #321 : 26 Mayıs 2009, 14:17:35 »

Evet oyunda  hile yapabiliyorsunuz hatta direkt istediğiniz puanıda alabiliyorsunuz (1100+) ve ilk 10  tamamen hile sonuçu alınmış puanlar. Ve bende ilk 6 ne zaman girsem silinmiş bulunmaktayım (6 kez) ;
Gönderdiğim davetiyeler hepsi gerçek mail adresi ve üye olan arkadaşlarım oynayan kişiler ve haliyle ip leri felanda farklı

Tıklama süreleri (ismi ve sorunun cvbını bilme) gerçek süreler ve aralarında süre var, haliyle giden log'larımda süre veya başka  bir şekilde hile yapıldığının anlaşılması imkansız.

10890 puan için 56 sn de bitirmeniz yeterli ve benim süreler 5-6-8-10-12-15 veya 3-6-8-10-13-16 veya 4-6-8-11-12-15 yani toplamda 56 sn. 10890 puan.

Gerçekte (insan olarak) bu sürede bitirmemiz imkansız zaten.

Şimdi gelelim olaya;

- Hile olduğunu tahmin ettiğin halde ispatlayamıyorsan kimseyi silemezsin, herkes yerinde  kalır.

- Eğer yine hile yapıldığını ispatlayamıyorlar fakat bu puanlara ulaşılması imkansız olduğunu biliyorlarsa ilk 20 felan silmeleri gerekir.

Ama ne hikmetse ilk 6 hep yerinde kalıyor ve araya  giren herkes siliniyor. Gerçi silselerde birşey ifade etmeyecek diğer accountu açıp yeniden max. puanda aynı ilk 6 olacak.
 Kısaca kendi adamları, bunu kabul etmeselerde malesef öyle ve hediyeyi kime vermek istiyorlarsa verirler ve kılıfınıda bulurlar. Boşuna gözlerinizi bozup strese girmeyin, gidin şikayet edin.

NOT: Sıkıyorsa bu puanlarda hediye alan insanları çağırıp gözlerinde onunde aynı sürede bitirmesini istesinler  hatta 10 tekrar hakkı versinler, eğer  bu puanda bitirirlerse bir tanede iphone ben hediye edeyim.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #322 : 26 Mayıs 2009, 14:33:31 »
ilk 20 silinmeli mi? oyunu o kadar çok oynadım ki ilk denemem de 10.750 puanı yaparım gözünün önünde. ama maksimum yapabileceğim puan, o da 1000 de 1 ihtimaldir, 10.800 olur. ilk bölümde zaten kızların açılması 4 saniye sürerken 3 saniyede oyunu nasıl bitiriyorsun diye sorarlar adama. şunu unutmayın adamlar kampanya süresi bittiğindeki tabloya göre ödül verilecek demiyorlar oyun bittikten sonra bile hileli hesaplar silinecektir diyorlar. yani çocuk gibi ilk 6 ya kanarak hileyle puan alıyor insanlar. bu çok basit bir taktik ve tüm sazanlar da düşüyor nedense.
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2009, 14:37:04 Gönderen: Archancan »
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı brcnhr

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #323 : 26 Mayıs 2009, 15:00:55 »
lorem...

archancan a aynen katılıyorum,problemsiz bi pcde ilk oynayışta 10 740-10 750 yaparım gözünüzün önünde,artık o kadar çok oynadım elim o kadar çok alıştı ki,fakat bu 10 890 puanlar tamamen imkansız yok böyle bir puan çünkü,
bakalım ne olacak?

burcu

Çevrimdışı lorem

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #324 : 26 Mayıs 2009, 15:17:41 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
şunu unutmayın adamlar kampanya süresi bittiğindeki tabloya göre ödül verilecek demiyorlar oyun bittikten sonra bile hileli hesaplar silinecektir diyorlar. yani çocuk gibi ilk 6 ya kanarak hileyle puan alıyor insanlar.

Arkadaşlar o zaman neden mudahalede ediliyor, hiç edilmemesi lazım son güne kadar. (ki o zaman 15000 lik puanlara kadar çıkacaktır puan)
Yarışma bittikten sonra bir açıklama yaparak ilk 500 mu olur, ilk 1000 mi olur bilemem ama  hile nedeniyle silebilirler.
Kafalarına göre silerek kabul edecekleri max. puanı kendileri belirledi, ama yine o puanı alanları sildiler, ilginç.
Ben ilk 20 derken; eğer silinenler olmasaydı (ben gibi) zaten ilk 20,  10890 puan ve üstü olacaktı.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #325 : 26 Mayıs 2009, 15:29:26 »
adamlar hile yapmayın diyor. silmekteki amaç bu. daha önce benim de hilesiz accountlarım silindi ama o zamanlar bug vardı oyunda. kaç bin kişi oynuyor şu oyunu. yani tüm hile yapanları tek tek inceleyip silmek var bir de böyle yapılmayacak puanları direk silmek var. sonuç olarak kaç kişi ayırmışlardır ki şu oyunu takip etsin diye.
Claude Pepper

Çevrimdışı oplis

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #326 : 26 Mayıs 2009, 19:50:16 »
kardeş bize nie hediye gelmio?

Çevrimdışı halil45

• Usta Kampanyacı
  • dürüst samimi,bilgi ile yaşam derim
« Yanıtla #327 : 27 Mayıs 2009, 00:02:52 »
numaralar aksada daha bizim tişörtler gelmedi
halil45

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #328 : 27 Mayıs 2009, 13:56:57 »
şimdi bunu yapmalarındaki amaç neydi?
ayrıca bugün bitecek mi arkadaşlar bir fikriniz var mı?
Claude Pepper

Çevrimdışı brcnhr

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #329 : 27 Mayıs 2009, 14:06:49 »
hiç bir fikrim yok,artık bu yarışmayı yönlendirenlerin ne yapmak istediğini anlayabilmiş değilim :)))
göreceğiz sonucu...