Gönderen Konu: B-Trophy Kadın Yürüyüş Yarışı-23 Ekim  (Okunma sayısı 921 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
B-Trophy Kadın Yürüyüş Yarışı-23 Ekim
« : 21 Ekim 2011, 12:02:28 »
23 Ekim 2011, saat 10.00’da Caddebostan’a gelin, Saka sponsorluğunda gerçekleşen, B-trophy geleneksel yürüyüş yarışmasında siz de birbirinden muhteşem sürprizlerin sahibi olun.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

B-TROPHY ÖDÜLLER

Birinciye tatilsepeti.com’dan haftasonu tatili, Arzum’dan 250 TL’lik hediye çeki, Reebok EasyTone spor ayakkabı, Saka Su’dan su sebili
İkinciye Arzum’dan 200 TL’lik hediye çeki, Reebok EasyTone spor ayakkabı, Saka Su’dan su termosu
Üçüncüye Arzum’dan 150TL’lik hediye çeki, Reebok EasyTone spor ayakkabı, Saka Su’dan su termosu
İlk 10’a da Arzum Buka XL Saç Maşası ve Doğadan Ahşap Çay Kutusu
İlk 20’ye Reebok EasyTone spor ayakkabı
Yarışmayı tamamlayan ilk 200 kişiye b-trophy hediye çantası
 ve katılım sertifikası
Tüm katılımcılara b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi’nden 1 hafta ücretsiz üyelik

B-TROPHY BAŞVURU
B-TROPHY'ye başvurmak için; aşağıdaki linke tıklayarak açılacak sayfadaki "Bilgi İstek Formu"na bilgilerinizi eksiksiz girmeniz ve bu formda "İletmek İstedikleriniz" bölümüne "B-TROPHY'de yarışmak istiyorum." yazmanız gerekmektedir.
Ayrıca tüm b-fit merkezlerine giderek yarışmacı olmak istediğinizi belirttiğiniz takdirde yarışmaya kaydınız yapılacaktır.
Başvuru İçin: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2011, 16:38:22 Gönderen: gizemlitosbaga »
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Ynt: B-Trophy Kadın Yürüyüş Yarışı
« Yanıtla #1 : 21 Ekim 2011, 12:11:45 »
harikaymışşşşşşşşşşşşşş, saat 10 da cadde de olmam zor gerçi ama :/
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
Ynt: B-Trophy Kadın Yürüyüş Yarışı-23 Ekim
« Yanıtla #2 : 24 Ekim 2011, 10:54:07 »
siz geldinizmi yegane hanım. Ben katıldım yürüyüşe 33. oldum bişi kazanamadım:) zaten kazanmamda mümkün değildi. Saat 11.00 başlayacak dediler. Daha ısınma hareketi yaptırıyorlardı. 300 kişi kadar vardı. 10.54 te bir anda başladı dediler. En önce bulunnanlar bir anda yarışmaya başlamış oldular. Ne bir start çizgisi vardı ne bişi. Koşmak yasak dediler En öndekiler o gazla öyle bir koştularki yetişmek ne mümkün. Çok adaletsiz oldu. Biz zaten kahvaltıya gitmiştik caddeya bana spor oldu ama herkese büyük haksızlık oldu. Ece Vahapoğlu sunuyordu. O bile çok gerilerde kaldı yürüken söyledik bu ne oldu böyle bir anda başlattılar en öndekiler koşup gittiler dedik haklısınız dedi ama yapacak bişey yok dedi. Yine uyanık geçinenler kazandı sonuç itibari ile.

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 24 Ekim 2011, 10:56:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
siz geldinizmi yegane hanım. Ben katıldım yürüyüşe 33. oldum bişi kazanamadım:) zaten kazanmamda mümkün değildi. Saat 11.00 başlayacak dediler. Daha ısınma hareketi yaptırıyorlardı. 300 kişi kadar vardı. 10.54 te bir anda başladı dediler. En önce bulunnanlar bir anda yarışmaya başlamış oldular. Ne bir start çizgisi vardı ne bişi. Koşmak yasak dediler En öndekiler o gazla öyle bir koştularki yetişmek ne mümkün. Çok adaletsiz oldu. Biz zaten kahvaltıya gitmiştik caddeya bana spor oldu ama herkese büyük haksızlık oldu. Ece Vahapoğlu sunuyordu. O bile çok gerilerde kaldı yürüken söyledik bu ne oldu böyle bir anda başlattılar en öndekiler koşup gittiler dedik haklısınız dedi ama yapacak bişey yok dedi. Yine uyanık geçinenler kazandı sonuç itibari ile.

kötü organizasyon olmuş :/
ben gelemedim dün, belki Ebru hanım gelmiştir.
ilk 200 kişiye hediye çantası vereceklerdi, vermediler mi?
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 24 Ekim 2011, 10:58:18 »
yeni haberim oldu.önceden öğrenseydim .katılırdım

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 24 Ekim 2011, 11:01:17 »
ehe verdiler :) ama ne hediye çantası içinde bir poşetin içinde 2 tane selva makarna 2 tanede doğadan çay vardı. Hediye paketi dedikleri bu yani. bende easytone indirim çeki olur en azından indirimli alırım diye düşündüm ama yoktu. ilk 20 ye easytone verdiler. Kendimden utandım 50 yaşlarında teyzeler ilk 20 deydi. Ama ben iki atletle yürüdüm defalarca kez dereceye girmişler onlar bile ilklere yetişemediler. Aramızda neredeyse 1 km farkla yarışmaya başladık. toplam 8 kilometreydi parkur.
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2011, 11:03:01 Gönderen: Tuanna »

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 24 Ekim 2011, 11:03:03 »
baya bi adaletsizlik olmuş, üzüldüm :/