Gönderen Konu: Elektro Gitar Kazanmak İster misiniz?  (Okunma sayısı 2304 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
Elektro Gitar Kazanmak İster misiniz?
« : 20 Ekim 2011, 12:23:39 »
Yakında yarışmamız başlıyor. Bir kişi en az Ibanez GRX20BKN Elektro gitarı çekilişsiz kazanacak.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
Ynt: Elektro Gitar Kazanmak İster misiniz?
« Yanıtla #1 : 20 Ekim 2011, 12:26:49 »
muzikaletal.com: Şu anki beğen sayımıza göre görünen şu ki GRX20BKN veremeyeceğiz. Sayfamız 2500 beğeni geçtiği andan itibaren geçerli ödül daha üst modellerden Ibanez GRG170DX olacak. Bu yarışmada beğendiğiniz gitar için yarışmak biraz daha sizin elinizde. İki günde sayfamızı 1000 kişi beğendi. 20000 kişinin beğenmesine yardımcı olabilirsiniz. :)

Sanki biraz yalan gibi:)).

Bir kişi en az Ibanez GRX20BKN Elektro gitarı çekilişsiz kazanacak. Bu nasıl bir cümledir ;D
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2011, 12:36:20 Gönderen: okitya »

Çevrimdışı FALLEN

• Usta Kampanyacı
  • Şizofrenik söylemler diyerek başlama nedenim bu
    • moonlight
« Yanıtla #2 : 20 Ekim 2011, 12:33:06 »
ben istiom çok istiom  ;D
Ne yapsak? Gitsek mi acaba bu köyden?

Çevrimdışı muzikaletal.com

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #3 : 28 Ekim 2011, 22:44:48 »
Okitya,
Yarışmamızın hangi bölümü size inandırıcı gelmedi, belirtirseniz yardımcı olmak isteriz. Belki ikna olup siz de katılmayı düşünürsünüz. :)  "Sanki biraz yalan gibi" şeklinde bir yorumu hakkımızda ne  kadar araştırma yaptınız da yazdınız? Biz sadece sitemizin tanıtımını yapmayı amaçlıyoruz. Sizin söylediğiniz gibi bu yalan olsa, bize bu tanıtım nasıl bir fayda getirecek? Lütfen bunu bir düşünün.
Evet, takıldığınız cümle çok doğru olmamış, daha güzel ifade edilebilirdi belki. Yalnız ben sizin yorumlarınıza da baktım, hiç kusura bakmayın, ama paldır küldür yazmışsınız. ;)
Niyetim sizi rencide etmek ya  da kızdırmak değil. Sadece rahatsızlığımı belirtmek istedim. Keşke siz de böyle yapıp bizimle iletişime geçseydiniz. Biz Facebook sayfamızda her türlü açıklamayı yapıyoruz.

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4 : 02 Kasım 2011, 12:31:47 »
Yarışmamız hızla devam ediyor. Facebook sayfa beğen sayımız 4000 sınırı geçtiğinden söz verdiğimiz gibi ödülü bir üst modelle değiştirdik. Ibanez GRG270B Elektro Gitar. Piyasa fiyatı yaklaşık 800 TL. Bir sonraki beğen sınırı 5000...

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #5 : 02 Kasım 2011, 12:47:57 »
Bende alış veriş sitelerindeki yorumları ciddi ciddi o ürünü satın alıp kullanan kişilerin yazdığını sanıyordum.

Meğer insanlar bir şeyler kazanmak için sağdan soldan yada bir alt yorumdan arakladığı kelimelerle yorum yazıyormuş yada satıcı firma yorum bölümünü doldurup yeni müşterilerini tavlamak için yorum yazdırıyormuş.

Yorumlara güvenim kalmadı..
Beş dakikada değişir bütün işler.

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #6 : 02 Kasım 2011, 13:33:29 »
Herkes kafasına göre direkt siteye yazsaydı, dediğiniz doğru olurdu. Ama moderatörlerimiz var ve her yorumu kabul etmiyoruz. Alışveriş yapmayı düşünen kullanıcılarımıza fayda getirecek, özgün, bilgi içeren yorumlar puan getiriyor. Zaten  yorum deyince sadece kullanıcının satın aldığı ürünle yaşadığı tecrübeden söz edemeyiz. Yorum deyince insanlar "yorum"larını; fikirlerini yazmalı, duydukları, okudukları bilgilerden derleme yapıp paylaşmalılar. Bir ürün hakkında fikir sahibi olmak için ille de onu satın alıp kullanmak gerekmez. Sizin de fikrinize saygı duydum, ama biraz genel bir "yorum" yaptınız, siz de mesela sitemizin bir uygulamasına bizden bir hizmet satın almadan yorum yaptınız.

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #7 : 02 Kasım 2011, 13:50:50 »
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 02 Kasım 2011, 14:43:40 »

bio :DDDD
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı hazong

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 02 Kasım 2011, 20:02:23 »
elktrogitar fiyatları da ucuzmuş...eskiden neydi onlar öyle...