kazandığını sonradan nasıl bakabiliyorsunuz.benim için kaydınız yapıldı dedi ama hiçbiryerden bulamadım.
mıney club sıtesıne gırıs yapın kart no ve sıfreyı gırın kampanyalarım kısmında gorursunuz
kazandığını sonradan nasıl bakabiliyorsunuz.benim için kaydınız yapıldı dedi ama hiçbiryerden bulamadım.
ama önce migros clubı arayıp kartının şifresini açtır, onlar sana şifreni söyleyip açtıracaklar
şimdi müşteri hizmetlerini aradım.Kasada sorun giderilicektir dedi.Biz adamlara doğru kampanyaları anlatamıyoruz.Birde bu yanlışlığı nasıl analatacağız...
arkadaşlar bebemoney mi kullanamıyorum yeterli bakiyem olmasına rağmen ürünü seçtiğim zaman yetersiz bakiye diyor yardım edebilecek var mı
migrosa uğradım kioskta hala nestea görünmüyor
3 bedava,4 % 75 indirimle nestea aldım bugün 26 ekime kadar ürün 4.25 daha sonra 6.25 olacak
şu an insert indiriminde... kioskta saray ç.kek görülmesi teknik bir hata gelecek hafta verilecek hediye
ürün olabilir.nestea 6 lı teneke kasada düşsede 2.ürüne % 50 indirim kampanyasından yararlanılmıyor.
yuzde 75 e ne kadar odedınız
ürünü alan varmı acaba bende bugün almaya gidecemde boşunakadar gitmeyeyim dedim alan varsa yazarmı tşkr
ürünü alan varmı acaba bende bugün almaya gidecemde boşunakadar gitmeyeyim dedim alan varsa yazarmı tşkr
ben aldım, nestea alıyosunuz çikolata değil