0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinof evet ben gtmek ıstıyorum ogluna bakarz bız eminim bakarsin ahmet'e hic alt degistirdin mi, gaz cikarttin mi papatya bide Ahmetin günde 3 kere şey yaptığını düşünürsek birde sürekli emzirmen gerekiyor Papatyam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinof evet ben gtmek ıstıyorum ogluna bakarz bız eminim bakarsin ahmet'e hic alt degistirdin mi, gaz cikarttin mi papatya
of evet ben gtmek ıstıyorum ogluna bakarz bız
Ayşe Ahmet benim ya onu benden başkasına veremzsin bayılıyorum mıncıyasım geliyo o çocuğu ya yaza buluşuruz dedik kaldı bu yaz yine seneye yaza artık bi güzel sevicem onu diğeride tatlı ama Ahmet bi başka Tatile yollama çocuğu kaparlar valla Tayland lılar
darısı bir dahaki tatile inşallah taylandı beğenmedim meral ciğim kış mış dinlemeyiz buluşuruz her kışın bir güneşli günü vardır e n a e içimden tekrar ettim harbiden eşinin dediği gibi şu anda kokular öyle gösteriyor esmanur cum görende 10 çocuğun var sanır papatyam sen becerirsin adım gibi eminim neyse bi daha tatil kazanırsak ahmetle birlikte gidersiniz İyi bayramlar sana Tayland
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindarısı bir dahaki tatile inşallah taylandı beğenmedim meral ciğim kış mış dinlemeyiz buluşuruz her kışın bir güneşli günü vardır e n a e içimden tekrar ettim harbiden eşinin dediği gibi şu anda kokular öyle gösteriyor esmanur cum görende 10 çocuğun var sanır papatyam sen becerirsin adım gibi eminim neyse bi daha tatil kazanırsak ahmetle birlikte gidersiniz İyi bayramlar sana Tayland devredemiyor musun ayseben kazandigim cesme tatilini annem babama devrettim hem de evlilik yildonumleri haftasinda gittiler 2. balayi oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindarısı bir dahaki tatile inşallah taylandı beğenmedim meral ciğim kış mış dinlemeyiz buluşuruz her kışın bir güneşli günü vardır e n a e içimden tekrar ettim harbiden eşinin dediği gibi şu anda kokular öyle gösteriyor esmanur cum görende 10 çocuğun var sanır papatyam sen becerirsin adım gibi eminim neyse bi daha tatil kazanırsak ahmetle birlikte gidersiniz İyi bayramlar sana Tayland devredemiyor musun ayseben kazandigim cesme tatilini annem babama devrettim hem de evlilik yildonumleri haftasinda gittiler 2. balayi oldu tam sormadım ama sanırım devredilmiyor Esra. gitme niyetimiz olmadığı için kısa kestim kadın bişey demeden ben kendi kendime konuştum kapattım.