money karta yüklendikten sonra migroslardan alabileceksiniz...
kazanmışım

13013614 ürün kodu vermeleri iyi olmuş aramak zorunda kalmayacağım
bende çok üstne düşmemiştim 1 tanede bende var
tavuklar kartlara yüklenmiş
Facebook Aradaşını Getir Şen Piliç Kampanyası
Açıklama : Money Club Facebook sayfasındaki arkadaşını getir uygulamayı başarı ile tamamlayıp, en az 10 arkadaşınızı sayfamıza davet ettiniz
.21Ekim- 30 Kasım 2011 tarihleri arasında
1.2kglik Şen piliç kalçalı but ürünü bedava alabilirsiniz. Kampaya kapsamında en fazla en fazla 1.2 Şen piliç kalçalı but ürünü alabilirsiniz. 1.2 kg üzerindeki ürünler ürünün birim maliyeti üzerinden fişinize yansıtılacaktır.
tavuklar kartlara yüklenmiş
Facebook Aradaşını Getir Şen Piliç Kampanyası
Açıklama : Money Club Facebook sayfasındaki arkadaşını getir uygulamayı başarı ile tamamlayıp, en az 10 arkadaşınızı sayfamıza davet ettiniz.21Ekim- 30 Kasım 2011 tarihleri arasında 1.2kglik Şen piliç kalçalı but ürünü bedava alabilirsiniz. Kampaya kapsamında en fazla en fazla 1.2 Şen piliç kalçalı but ürünü alabilirsiniz. 1.2 kg üzerindeki ürünler ürünün birim maliyeti üzerinden fişinize yansıtılacaktır.
Poşette kalça satılıyor mu yoksa tabakta mı alıcaz acaba.
valla hiç görmedim poşette but şimdiye kadar, sanırım tabaklıdır
bugün baktım migrosa kalçalı but sadece tabaklı vardı ama almadım yine kasada düşmez diye, alan var mı? 1 adet tabaklı alınca 500-600 gr oluyor, 2 tane tabaklı alıp 1.2 kg olayını yapabiliyor muyuz?
ben daha bulamadım ama kalçalı but tabakta olmaz mı zaten
bende tembih ettim benim için getirtecekler bakalım.denildiği gibi 1 tanesi 500-600 gr mı geliyor acaba? bunu hiç düşünmemmiştim.2 tane alsak olur mu ki?