Imedeen Türkiye
Yeni IMEDEEN Yüzü kampanyamız devam ediyor. Vogue Dergisi Ocak sayısında yer almak için hala geç değil! Üstelik dünya çapında 3 kişi Imedeen’in bir yıl boyunca marka yüzü olacak! Detaylı bilgi ve birçok başka sürpriz için soldaki "Yeni Imedeen Yüzü" sekmesini ya da aşağıdaki linki ziyaret edebilir ve kampanyamıza katılabilirsiniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Kayit olun veya
giris yapinImedeenTR IMEDEEN Türkiye
Bu tweet'i Perşembe günü retweet eden ve hesabımızı takip eden bir kişiye daha IMEDEEN cilt bakım tableti hediye!
bu çokta pahallı.tabletler hiç inandırıcı değil arkadaşlar. 3 kutu geldi bana.dermatoloğa sordum.kesinlikle kullanmayın dedi.öylece bekliyo.
ImedeenTR
Çarşamba gününün talihlisi @gizemlitosbaga, tebrikler! İsim, yaş, telefon ve adresinizi info(@)imedeen.com.tr adresine gönderebilirsiniz
Son şans! Bu tweet'i Cuma günü retweet eden ve hesabımızı takip eden bir kişiye daha IMEDEEN cilt bakım tableti hediye!
Kayit olun veya
giris yapin
bu çokta pahallı.tabletler hiç inandırıcı değil arkadaşlar. 3 kutu geldi bana.dermatoloğa sordum.kesinlikle kullanmayın dedi.öylece bekliyo.
Eğer kullanmıyorsan bana gönderebilirsin.

Ben memnunum
değiş tokuşta kullanmayı düşünüyorum.isterseniz
Eğer kullanmıyorsan bana gönderebilirsin.
Ben memnunum
ben de kullanmayı düşünmüyorum, konuşabiliriz