Gönderen Konu: Real Marketleri-Lipton kazı kazan  (Okunma sayısı 1276 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
Real Marketleri-Lipton kazı kazan
« : 14 Ekim 2011, 21:12:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ilk sayfada var.15 tllik lipton alışverişine boş yok.havlu,demlik,şekerlik,baskül,12 adet blackberry torch telefon da var.
moustache pig :D

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Real Marketleri-Lipton kazı kazan
« Yanıtla #1 : 15 Ekim 2011, 13:35:51 »
Şu inserti ilk çıktıgı gün her sayfasını inceledim ama ilk sayfaya bakammışım bile :)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #2 : 23 Ekim 2011, 14:17:51 »
Arkadaşlar çekilişi atlamamak adına markete gittim. Poşet çaylar çok pahalı, normalde Migros'ta bile 3 Tl olan poşet çay 4,5 TL, 3,5 TL olan piramit poşet çay Realde 5 TL. Yalnız kazı kazanmış, o açıdan benim hoşuma gitmedi. Kazıyıp anında hediyenizi alıyormuşsunuz. Dolayısı ile cep telefonunun olduğu kazı kazan kartı bulmanız da zor. Neticede veritabanında isimlerin birikmesi ile çekiliş yapılması farklı, Blackberry lerin olduğu kazıma kartını çekmeniz ayrı. Belkide süre bittiğinde BlackBerry leri kimse bulamayacak. O açıdan ben katılmadım.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 23 Ekim 2011, 20:27:28 »
Arkadaşlar çekilişi atlamamak adına markete gittim. Poşet çaylar çok pahalı, normalde Migros'ta bile 3 Tl olan poşet çay 4,5 TL, 3,5 TL olan piramit poşet çay Realde 5 TL. Yalnız kazı kazanmış, o açıdan benim hoşuma gitmedi. Kazıyıp anında hediyenizi alıyormuşsunuz. Dolayısı ile cep telefonunun olduğu kazı kazan kartı bulmanız da zor. Neticede veritabanında isimlerin birikmesi ile çekiliş yapılması farklı, Blackberry lerin olduğu kazıma kartını çekmeniz ayrı. Belkide süre bittiğinde BlackBerry leri kimse bulamayacak. O açıdan ben katılmadım.

demlik poşet çaylar oluyor mu?

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 23 Ekim 2011, 20:39:24 »
Paso demlik ve sekerlik cikiyor..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #5 : 23 Ekim 2011, 21:50:37 »

demlik poşet çaylar oluyor mu?
sadece poşet çaylar diyor, demlik poşet çay da dahildir. yoksa 1 kg lipton normal çay 10,90 tl. ben ondan iki paket alacaktım. poşet çaylar da çok çok çok pahalı. resmen hediyelerin parasını topluyorlar.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.