Gönderen Konu: topitop fun  (Okunma sayısı 1884 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı araZ87

• Acemi Kampanyacı
  • **
topitop fun
« : 14 Nisan 2009, 19:31:03 »

Aylık Çekilişler ile ;
• BJK katılımcılarından; her ay 1 kişiye olmak üzere, 3 ayda toplam 3 kişiye BJK Taraftar Notebook (Vestel Taraftar ONYX 154SG) hediyesi,
• GS katılımcılarından; her ay 1 kişiye olmak üzere, 3 ayda toplam 3 kişiye Notebook (Vestel ONYX 154SP) hediyesi,
• FB katılımcılarından; her ay 1 kişiye olmak üzere, 3 ayda toplam 3 kişiye FB Taraftar Notebook (Vestel Taraftar ONYX 154SG)

Haftalık Çekilişler ile;
• BJK katılımcılarından; her hafta 1 kişiye olmak üzere, 12 haftada toplam 12 kişiye Sony PlayStationPortable + 1 oyun ve takım forması (BJK orijinal forma) hediye seti,
• GS katılımcılarından; her hafta 1 kişiye olmak üzere, 12 haftada toplam 12 kişiye Sony PlayStationPortable + 1 oyun ve takım forması (GS orijinal forma) hediye seti,
• FB katılımcılarından; her hafta 1 kişiye olmak üzere, 12 haftada toplam 12 kişiye Sony PlayStationPortable + 1 oyun ve takım forması (FB orijinal forma) 

30 Nisan'a kadar Kent kampanyalı ürün ambalajındaki şifreyi, ad, soyad ve adresleriyle birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak Türkiye’de faaliyet gösteren tüm operatörlerden 2145’e, kısa mesaj gönderenler çekilişe katılmaya hak kazanacaklardır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
oy vermek isterseniz dileğime sizden tek ricam şu linke ufak bir dokunuş :) ve eğer beğenirseniz onaylam

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: topitop fun
« Yanıtla #1 : 14 Nisan 2009, 19:34:43 »
Acilmişti cok öneceden...Bide urunu bulabilene aşkolsun.. Ben buldum baya aldim gercide onlarda bitti yollaya yollaya sonucları beklicez artık..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı merveuzum

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: topitop fun
« Yanıtla #2 : 29 Nisan 2009, 10:10:31 »
paylaşımın için teşekkürler