Gönderen Konu: 10 kişi 56 adet tablet bulaşık makinası deterjanı içeren kutu kazanacak son 3gün  (Okunma sayısı 4522 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı berat

• Usta Kampanyacı
son 3gün katılım için
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ERMAN29

• Usta Kampanyacı
hadi bakalım bol şanslar arkadaşlar ;)

Çevrimdışı hawwa

• Usta Kampanyacı
Deniz Yılmaz tarafından eklenen tatlı sizce nasıl olmalıydı? Farklı bir malzeme ekleyerek nasıl bir tat katardınız? Bu yorumlarınız arasından 3 kişiye hediye göndereceğiz. Pazar 24.00'e kadar yorumlarınızı bekliyoruz ve kazananları Pazartesi günü açıklayacağız.

7 eylülde  yemek şöleni böyle bir kampanya yapmıştı.Bende birçok insan gibi katılmıştım.Ama sonunda hiçbir açıklama yapılmadı.Kampanyayı karalamak gibi niyetim yok ama bu tutumlarıda ilginç!!!

Çevrimdışı berat

• Usta Kampanyacı
hemen iletiyorum firmaya arkadaşım

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
banada pilav tarifi için tablet gönderileceğini söylediler ama göndermediler ayrıca yemek şöleni facebook sayfası olarak diğer yarışmada benimle yarışcaklarını mail attılar onuda es geçtiler kandırıldığımızı düşünüyorum
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı berat

• Usta Kampanyacı
selda bugün konuyu konuştum gerekli acıklama yapılacak konu ile ilgili pilav yarışmasında gerekli görselleri netten alanlara
ürün göndermi yapmamışlar buda onalrın dogal hakkı.

Çevrimdışı ismail2776

• Usta Kampanyacı
6 kişi daha beğenmesi gerekiyor, beğenirseniz sevinirim. ismail yılmaz
blogumu takip edermisiniz.

Çevrimdışı medpartners

• Yeni Kampanyacı
  • *
Bir önceki yarışmamızda kendine özel Pilav tarifini resmiyle birlikte bizimle paylaşan herkese deterjan hediye gönderiyorduk

- Bize (düz pirinç pilavı hariç) tarifini resmi ile birlikte yarışma koşullarımıza uygun şekilde mail atan herkese deterjanlarını kargoladık...

Eğer tarif yerine sadece pilavınızın ismini veya resimsiz veya pilav hariç bir tarif veya aynı mail adresi üzerinden bir kaç isim ile birlikte katılımlar gibi uygun olmayan çalışmalara gönderim gerçekleştirilmedi.

Lütfen arkadaşlar, yarışmalara katılırken yarışma içeriğini dikkatli okuyalım, yarışma tarihleri geçmeden katılım gerçekleştirelim... İlginiz için teşekkür ederiz.

Pazar günü bitecek olan yarışmamızın Pazartesi günü talihlileri duyurulacaktır. Herkese iyi şanslar...

Çevrimdışı Melos

• Usta Kampanyacı
    • Gezi,Yemek Tarifleri,Tatil,Hobi,Video,Örgü,Dantel,Sağlıklı Beslenme Ve Diyet
neyse bişey demiyorum

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
selda bugün konuyu konuştum gerekli acıklama yapılacak konu ile ilgili pilav yarışmasında gerekli görselleri netten alanlara
ürün göndermi yapmamışlar buda onalrın dogal hakkı.
ben herhalde netten alıp göndermedim yemek tarifini. böyle bişey yapsam burada hangi yüzle çıkıp hediyemi göndermediler diyebilirim ? ben öylle şahsıyetsiz birisi değilimki sorunun bu olmadığı zaten yukarıda yazdım sorun göndereceğim deyip gönderilmesi hoş gönderiln tüm mailler duruyor bundan sonraki blogdaki sizle yarışacağız yorum sayısıı şu olsun bu olsun geri dönüş olmadı kesinlikle güvenilir bir yer değil
görselleri netten alanları ürün gönderi yapmamışlar yazısınada çok takıldım !!! çok sinir oldum bu yazına açıkcası bana söylermiş gibi bu yazı da benim kendi çektiğim 4 resimli bir mail gönderdim netten çalıntı diye insanları sahtekarlıkla dolandırıcıkla suçlamasınlar oldumu bunu da ilet
bugün bana yarın SANA UNUTMA !