ben maalesef 4 urun de kaldim o mu bu mu olsun derken ve bir taraftan da islerimle ugrasirken once 100 sonra 150 siniri geldi

neyse benimkiler de hazirlaniyormus
yapilan yorumlara gore hazirlik baya uzun surecek
neyse gelsin de bekleriz
yaa ben siteden iyice soğudum dahada alışveriş düşünmem arkadaşımın gömlekleri defolu gelmiş istediği renk gelmemiş küplere binmiş kız yazıp duruyor sayfalarına
yaa ben siteden iyice soğudum dahada alışveriş düşünmem arkadaşımın gömlekleri defolu gelmiş istediği renk gelmemiş küplere binmiş kız yazıp duruyor sayfalarına

iade edemiyor mu?
bende aldım kıyafet ve ayakkabı daha gelmedi ama defolu olursa iade ederim tabi alırlarsa...
arkadaşlar face sayfasıan yüklenin ben her konun altına yazıyorum orda sıkılıp başlarından def etmek için yollayacaklar ürünümü.bir dahamı töbe ordan biişey almam
benimkinde de kısmi kargolandı yazıyor
gelen bişey yok
kısmi kargosunu bilirim ben buranın
geri kalan kısmın hiç sonradan geldiğini görmedim
iptal ederler çeki geri yüklemeyip para iadesini de zor yaparlar
bana da daha önce yaptığım alışverişlerden kısmi kargo şeklinde 2 parça olarak geldi. İkisi de geldi yani bi sorun olmamıştı. ama başka bir siparişim ise -o da 2 parçaydı- 1 ay gelmesini bekledikten sonra tedarik edemiyoruz diyip iptal edildi. O kadar da beklemiştim, madem tedarik edemeyeceksin niye satıyosun??? Şimdiki siparişlerden de çok ümitli değilim bu açıdan ama bi kaç tanesi de gelse yeter, napalım
kısmı kargolandı dıyor sımdı banada gelrımıı acaba
kısmi kargonun bir kısmı geldi bana
tava tencere gelmedi