0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence ihtiyacınız olan şeyler varsa alın..kargo ücretine değer bence..benim aldıklarım hep ihtiyaca yönelikti...ev tekstili gelirse onlardanda alacağım.. bakalım yarın falan..inşallah aldıklarımızın hepside gelir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence ihtiyacınız olan şeyler varsa alın..kargo ücretine değer bence..benim aldıklarım hep ihtiyaca yönelikti...ev tekstili gelirse onlardanda alacağım.. bakalım yarın falan..inşallah aldıklarımızın hepside gelir enıste bey bısey demezmı :=) sömurdum dersınız artık
evet ya farklı butikler birleştiriliyormu adamodanın soruusunu bende sorayayımmm
bir kişi bu kadar çok ürünü nasıl alabiliyor,fake hesaplamı?sorun olmuyormu peki,
olur tabi,bende yapıcam da aynı adrese teslim, farklı isimler sorun yaratmaz o halde:)
aldıklarım;Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bundan iki taneLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu kadar bugünlük