Öncelikle Üye oluyoruz arkadaşlar. Üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin u tıklıyoruz.. Daha sonra E-mail adresine aktivasyon kodu geliyor. Aktivasyon işlemi yaptıktan sonra kişisel bilgileri istiyor fakat kaydetmiyor hata veriyor, ama siz direk oylamaya geçin sorun çıkarmıyor oylamada. Önemli olan aktivasyonu yapabilmek.
Daha Sonra Kategoriler cıkıyor orada Topluluk blogları olan kısma gelip Anime blog'a oy kullanabilirsiniz.. İşte Anime blog'un da yer aldığı kategorinin link adresi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinEğer kategorilerde de Anime Blog'u bulmakta sorun çekiyorsanız Üye girişi yaptıktan sonra anime blog'un direk oylama link adresi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinİlk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen Blog Ödülleri, bu yıl da tüm heyecanıyla devam ediyor!
Sadece internet kullanıcılarının vereceği oylarla, kategorisindeki en iyi bloglar seçilecek. İşte tam bu noktada Anime Blog'umuz da işin içine giriyor.
2 Mayıs'ta düzenlenecek Blog Konferansı'yla son bulacak olan Blog Ödülleri yarışmasında Anime Blog'u birinci yapmak sizin elinizde. Cuma günü Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinde başlayacak olan oylamaya katılın ve Anime Blog'a oy verin!
Alıntı:devrim1986Admin'in notu: bu işlemleri yaparken hergunkampanya.com'a da oy vermeyi unutmayın
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Çok teşekkür ederim çok:-)
Hem Anime için hemde hergunkampanya içim oy verdim
İyi niyetin ve samimiyetin için sağ ol arkadaşım
Oy veridi.
Çok sağ olun arkadaşlar..