Theramed Türkiye
Değerli Theramed Türkiye takipçileri, size harika bir haberimiz var:
‘Yanıtla, Kazan!’ ödüllü yarışmamız geri dönüyor! Üstelik harika hediyelerle. Sayfamızdan gözünüzü ayırmayın. Bu sefer bir başka olacak:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bunda geçen sefer hiç kazanamamıştım inş bu sefer
Ben de geçen hiç kazanamamıştım, ayrıca profil bir sürü yazı yolluyordu dayanamadım silmiştim.
ben kazandım da ne oldu..göndermediler
nasıl katılac ağız acabaaa
Yarışma, 29 Kasım 2011 tarihinde sona erecektir.
Yarışma boyunca, Yanıtla, Kazan! Yarışmasında her hafta bir adet soru sorulacaktır.
Sorulan sorular sayfamızdaki Yanıtla, Kazan! Sekmesindeki Theramed Videoları ile ilgili olacaktır. Yarışmacılar, bu sorulara yanıt vererek yarışmaya katılabilirler.
Ödüle hak kazanmak için videoları izlemiş olmak ve Yanıtla, Kazan! Uygulamasında sorulan soruya minimum bir kez yanıt vermek yeterlidir.
Çekiliş Yanıtla, Kazan! Sorusunu yanıtlayanlar arasında gerçekleşecektir.
Her kullanıcı, yarışmaya katılarak sadece bir kez çekilişe katılma hakkı kazanır.
Ödülleri kazananlar yarışma sonunda yapılacak çekiliş ile belirlenecektir.
1 kişi birden fazla kez ödül kazanamayacaktır.
İkramiyeye konu olan eşya ve hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler, dışındaki vergi ve yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
Kayıt formunu tam ve doğru doldurmayan kullanıcılar, kazanma haklarını kabederler.
Ödüller, Facebook’ta yarışmaya katılan ve kazanan kullanıcı profilinde ve yarışma kayıt formunda doldurulan bilgiler doğrultusunda kazanan kullancıya teslim edilecektir. Bilgilerinde uyumsuzluk olan kullanıcılara ödüller teslim edilmeyecektir. Ödül teslimatı sırasında yetkili tarafından kimlik ibrazı yapılacaktır.