ezel sana gelmezse üzülürüm çok araştırdın emek verdin..gereksiz maillere falan baktın dimi?
Doğru eşleştirmeyi yapan ilk 30 kişiye 1 yıl Tempo, Atlas veya Yacht aboneliği!
100 kişiye, 140x100 cm boyutlarında, koleksiyonluk dev Atlas takvimi,
200 kişiye özel ruloları içinde 70x100 cm boyutlarında yat posterleri
diyorlar ayrıca..
yok be arkadaşım gerkli gereksiz heryerini karıştırdım mailin ama gelen giden yok napalım kısmet bu işler, iyi günlerde okuyun..
TEMPO24, Burası Neresi bilgi yarışmasında gösterdiğiniz başarı sebebiyle Doğan Burda dergilerinden seçeceğiniz birine 1 yıllık (12 sayı) abonelik kazanmış bulunuyorsunuz. ATLAS,YACHT TÜRKİYE veya TEMPO dergilerimizden seçtiğiniz bilgisini en geç 15 Mayıs 2009 tarihine kadar haber vermeniz sonucunda Haziran sayısı ile beraber 1 yıllık aboneliğiniz başlatılacaktır.
Bende Kazanmışım!
kazananların listesi açıklandı mı herhangi bir yerde?
Kazananları tebrik ederiz...
Yarımcılardan ilki olmama rağmen bana da bir şey gelmedi...
Demek ki kısmet bu sefere değilmiş. Çok sevindim kazananların ağırlıklı olarak buradan olmasına. Güze dergiler kazandınız.
upsssss. düzeltmw yapatim kendi yazımdan; ev arkadaşıma kazandınız yazısı geldi...

muhtemelen o 30. falan oldu...

bana yalnız hiçbir şeyin gelmemiş olması bu ihtimali de düşürüyor... :S
muhtemelen benim adıma yaparken bir hata yaptık. ama farketmez, bir eve bir tane abonelik yeter.
ezel muhtemelen sen de bir tanesini (dolayısıyla ikisini) karıştırmışsındır formu son yollarken belki de.
ezel muhtemelen sen de bir tanesini (dolayısıyla ikisini) karıştırmışsındır formu son yollarken belki de.
yok karıştırmadım ama ilk 30 da yokum demekki, napalım artık başka yarışmalarda deniycez şansımızı burdan arkadaşların kazanmasına çok sevindim ama, yardımcı olabildysem ne mutlu bana demi..
Orası kesin. Sorun şu; ilk 30'a giremediysen de bir sürü diğer ödül vardı. (Tama çok iyi şeyler değil de) onlar gelirdi diyorum, bir acayiplik var işte..
Neyse artık, geçen geçti; sen de bizlere bayağı yardımcı olmuş oldun diye tatmin olacağız.